Project Alpha Season 2 Blogger’s Launch

it's happening!!!!

orang lain dah up entry ni malam kejadian, saya? almost 1 week dari hari kejadian baru nak up. hehehe kes malas nak pilih & edit pic + amat mengantuk sekarang masa kerja. huwaaaaaaaaaaaaaaa

ok ok. saya amatlah seronok bila dapat jumpa dengan most of top blogger yang featured in Project Alpha, online TV Nuffnang. top blogger from Season 1 pun datang. best! best! amatlah happening sampai saya lupa nak makan & minum free kat situ. ruginya!!!

takmo tulis panjang². kita layan pic ekkk...saya tak puas lagi ni, asyik tengok pic saja bila masuk kerja. hahahaha (aktiviti seorang pekerja shift malam)


nampak ayu plak diriku ini. hahaha


kawan saya yang dah macam adik saya

macam biasalah, kalau ada event² macam ni, saya pergi ngan dD. kami sama² dapat invitation. supposedly, saya bawa lagi 2 orang kawan saya. tapi dek kerana drama 3 babak dengan dD petang itu, semua plan dirombak. hahaha kuat merajuk woooo si dD lampai tu.


kaki si comel & kaki si lampai
Adidas Action 3 penaja rasmi Project Alpha

bunting blogger yang featured dalam Project Alpha Season 2 ada terpacak di lobi Cathay Cineplex. masa mula² sampai, saya dah nampak blogger ini. amboi....amboi...amboi...


bergambar dengan gambar beliau dulu


now bergambar dengan orangnya, Azwan Ali

baik Abg Azwan ni. trademark dia la tu, bergambar dengan gaya tangan macam tu. ihihihi

chop! banyak lagi pic ni. entry hari ni, memang akan penuh dengan entry Project Alpha. so, better korang tunggu next entry ekkk...

p/s:pic lain tak habis edit gi. ihikssss

4 Comments:

Darkbatman said...

hr 2 aie pun pasan..nk tegur cam segan tapi pasne xsegan2 dh.ahaha

♥♥relyza♥♥ said...

aie: yup yup...
kalo nampak si lampai tu, insyaALLAH ada la si rendang neh. ekekeke
jumpe sabtu nanti!!!

Matjoe said...

aku balik awal, collect goodie bag dgn jumpak kengkawan blogger jer. kalau tgk wayang sah2 balik lambat sedangkan anak aku yg manja tercari2 aku.

♥♥relyza♥♥ said...

matjoe: balik awal ke? same arr...sy tak tgk wayang pun sbb rush keje pkol 11pm

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009