Posto! Posto!


it's time!!!

buat semua, kawan² & blogger² & semua yang mengenali saya, saya dalam proses mengumpul alamat untuk proses menghantar kad undangan ONE day saya. jangan salahkan saya jika tidak mendapat undangan. saya minta alamat, kawan² takmo bagi. hehe pastikan juga alamat ini valid yer. sian mr Posmen nanti kalau tak jumpa alamat kawan². marilah kita sama² permudahkan kerja mr Posmen ini. mr Posmen, sila buat kerja dengan amanah & jujur yer. tammo buang² surat tau!

sila emelkan ke relyza1410@gmail.com alamat teman² semua yer.

jutaan terima kasih. sayang kalian!

55 Comments:

suezensuzanna said...

nk kad!!!!!!!!!!!!!!!

r3d lollip0p ♥ said...

zieyla adnan likes this :)

.:Mrs. Engineer:. said...

dh send my address at ur email.. :)

MY said...

Hi.. jalan-jalan tgk blog.Congrates to you and you partner..

♥♥relyza♥♥ said...

sue: email kat anor alamat

♥♥relyza♥♥ said...

sis: sis dpt dtg tak???

♥♥relyza♥♥ said...

mrs engineer: yup! dah dpt. tak jauh pun umah kita ekkk

♥♥relyza♥♥ said...

MY: tQ dear....

ElyaElmo said...

dekat mana wedd nye dear??

♥♥relyza♥♥ said...

elya: bdr puncak alam

cik puan fara said...

haip.. address aku dh lama kasik kn? ;)

ReYNa said...

cantik ur logo:).same tarikh kawen ngan i la

♥♥relyza♥♥ said...

fara: yup! dah lama dapat dah hehehe

♥♥relyza♥♥ said...

reyna: tQ. alaaa tak dpt la awk dtg ekkk

ferienza hezra fara said...

congrats!

=)

sophisticated bridezilla said...

dah email! bingo~

♥♥relyza♥♥ said...

hezra fara: tQ dear

♥♥relyza♥♥ said...

lynda: dah dpt. tunggu posmen dtg ekkk

nizaa said...

aku punya alamat dah ada ka? hehe

♥♥relyza♥♥ said...

nizaa: dah ada daaa hehehehe

Nurulhuda|Adlie said...

anor, jangan kata reyna tu takleh dtg, aku pun sama, hehe, tu reyna dah kasi hint kat atas tu tarikh wedding dia sama ngan ko, huuuuu tak dapat la tengok ko sanding, aku ke kelantan nanti wedding reyna..

overall :( & :) aku doakan ko okay.. wei nice monogram, i loooikkkeeee!!!

♥♥relyza♥♥ said...

huda: alaaaa tak dpt la kita nak kenal & jumpe2...
tQ beb doakan. aku nk dtg majlis ko nnt. jemput tau!
bape kali edit dah monogram tu hehehe

Puan Julia said...

nak kad...hehehee..

♥♥relyza♥♥ said...

Puan Julia: meh bg alamat

Matjoe said...

haa, i tau nk komen ape, selamat pengantin baru.Dah kawen buat budget dgn suami, tolong2 top up apa yg patut tanggungjawap suami tu. Unless u tak keje, bleh laahh rely semua kt hubby

♥♥relyza♥♥ said...

wah! mr budgeting masuk laaa
hehehe
tQ for d advance wish & advise. pas kawen, duet hubby duetku, duetku maintain duetku. ekekekke

Nad Nazira said...

nak kad..

nazira

no.6, jalan hang jebat, taman dawani, 81400 senai, johor

tQ dear!

farysa said...

waaa
lpr nsi mnyk
kt mne knuri ni?
nk pg....

♥♥relyza♥♥ said...

nad nazira: tQ dear

♥♥relyza♥♥ said...

farysa: kat area selangor jek...meh laaaa bg alamat

Zainur said...

woo 1 month to go...saya ada kat kelantan time tu...wish to go tp apakan daya...kalo ada xtra kad hulur la kad saya as kenangan..hehe..

irenedahayu said...

laling... aku dah bagi kan... kalo tak da ko kompom simpan kad aku... tengok situ :)

Sumijelly said...

kat mana yek?? nak tau gak..hehehe

Sumijelly.com

♥♥relyza♥♥ said...

Zainur, gimme ur address dear

♥♥relyza♥♥ said...

dayu, ada g kad ko. kad paling cute aku penah dpt..

♥♥relyza♥♥ said...

kak sumie, area selangor kak...meh alamat meh

AZIANA said...

i bagi kat cnie jer yer..

ruziana muhamad senin
km 16 kg tehel,
77200 bemban melaka

||| PöJìé PööH ||| said...

nak kad!!
heheeh.. alah tag Pojie kat FB sudah..
sbb POjie akan pindah umah xlama lagi, so xsure my new address, umah skrg mailbox dah rosak dek budak², xreceive plak nanti..
leh kann?

♥♥relyza♥♥ said...

Aziana, tQ dear

♥♥relyza♥♥ said...

pojie, nanti aku send by hand kat ko ekk...ok?

Anak Perak said...

aku yg x kenal ni leh dtg ker.hehe..

♥♥relyza♥♥ said...

Anak Perak, alaa....dtg nnt blh kenal.

Farah-Izzaty said...

eh.. eh.. besday kite 11 jun la.. hehe.. nak present leh? nak sanding skali.. leh x? leh x?

♥♥relyza♥♥ said...

farah, tak blh! nanti overshadow pengantin....hehehe

cik puan fara said...

tantekkkkkkkkkkkkkkkkkk :D

kt mana? puncak alam ke kontan?

♥♥relyza♥♥ said...

diane, kat PA beb...sila dtg ekkk

journey of a lady said...

saya pon leh request ke?

♥♥relyza♥♥ said...

journey of a lady, nak request apa? kad ekkk..meh bg alamat meh

kak ina kl said...

ooo...dah nak kawin ek...tahniah..kalau jauh tak dapat nak gi..klu dekat insyallah kot..stay area mana..

alang said...

Selamat Menempuh Kehidupan Bedua ya. :)

Moga bertambah rezeki dan beroleh kebahagiaan. InsyaAllah.

♥♥relyza♥♥ said...

kak ina, bg aje alamat. sy dok bdr puncak alam

♥♥relyza♥♥ said...

alang, tQ so much

QieFLy si Dolce said...

selamat pengantin baru yer....

Kaseh NazLieza said...

advance wish...selamat pengantin baru...=))

p/s:inginkan pakej katering serendah rm6.90 per pax...lawati

http://nazliezacanopycateringweddingplanner.blogspot.com/

zulkbo said...

salam..
selamat pengantin baru
moga bahagia hingga
hujung nyawa..

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009