Plsss Help Me!!

argh!!!!!!

mesti kawan² pelik kenapa pagi² saya menjerit. hehehe agak tertekan la dengan apa saya alami sekarang ini. minta tolong dari kawan² boleh tak?

sekarang ini, kulit kepala saya kering. kering teramat sangat. nak kata dandruff, saya tak berasa gatal² pun plus rambut tidak berminyak. tangan saya ni pulak gatal. gatal je nak garu² kulit kepala ni. alaaa...macam kita nak kikis² la. gatal je tangan ni nak tanggal²kan kulit kering ni. haish!!!

saya pakai shampoo ini sekarang.


almost everyday saya shampoo rambut. dengan harapan di dalam hati, masalah ini akan lenyap bersama buih² shampoo itu. eceh! tapi nan ado yer kawan². ia tetap datang menghantui hidupku ini.

argh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6 Comments:

Mrs Drac said...

awk..saye ada jgk kulit kering..tapi tatau same kes atau tak..sebab dah lame kene ni..tangan asik gatal nk kopek2..tapi sebenarnye benda tu tak gatal pun..tak rasa ape2..cume tak selesa la..dah mcm2 syampu cube..tapi tk jalan pun..

♥♥relyza♥♥ said...

mrs drac: tensen aje kan masalah negara tu. hrmmm dunno what else shud do laaa even pakai tudung pun, kita nak gak santek² & selesa selalu. am i rite?

Mrs Drac said...

tataula prob kite ni same ke tak..tapi saye mmg da lame kene..hari2 kene syampu..kalo tak..lagi banyak die kelua..penah jumpe doc..die kate ekzema..kene injection..ok tapi hanya utk 1 month jela..tapi pastu cycle period terus jadi tak ok...huhu..tak berani nak amik injection lagik=p

♥♥relyza♥♥ said...

mrs drac: erk! eczema ke? sy mmg ada sakit eczema tu...aduiyai!!

Mrs Drac said...

huhu..tatau la kalo ekzema nk ubatkan ape..ekzema saye kronik jgkla..kat bibir, telinga ngan kepala..tensen..sebab tak selesa..bibir pun asik luka2..doc suggest guna habbatus sauda..tapi probnye saye tatau ape menda tu..huhu

Nurulhuda|Adlie said...

anor, dove ok ke? aku penah pakai mcm tak okay.. pape pun try amik supplement as aku rasa kalau setakat shampoo ni je sume banyak chemical, strong sangat, tu yg kdg2 tak mcm tu.. lg2 lah korang ada eczema lagi kene cari shampoo yg boleh tolerate..

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009