Offline Mode

morning!!

lama tak hapdet blog. sowie!!! my pinky Hagumi saya tinggalkan pada Abang. sian Abang duduk sorang² kat PA takde hiburan apa² except playing PS & lepak-ing with his friends. so Abang, dah ada lappy tu, jangan asyik nak lepak sampai lewat malam. duduk diam² men FB kat rumah.

lately ni, kepenatan sedikit. rasa masa 24 jam yang ada tak cukup. tolak masa kerja-9 jam- tinggallah 15 jam. masa tidur, masa mandi, masa makan, masa driving...apa je yang tinggal. last², badan gak sakit sebab tak cukup rest. sekarang pun dah start berulang-alik dari PA ke tempat kerja. aiyoh, letih sebenarnya drive jejauh ni.

next week, parent balik PA. before diorang balik, kena settle-kan bilik panten & cat. anyone can help me on this???

sekarang, tengah gigih siapkan kad. banyak tu nak kena settle-kan. nak beli sampul plak. bulan 5 dah start nak distribute kad² tu. big thanks to Kak Ngah & her friends sebab tolong settle-kan bab ini. sayang korang!

bulan 5 gak dah start nak gubah hantaran. weekend saja masa yang ada nak culik dD ke PA untuk buat hantaran. so dD, sila clear-kan weekend ko yek.

hari ni? saya nak teman mr X pergi beli barang hantaran dia. esok nak pergi cari barang² untuk kad & insyaALLAH beli gak barang untuk deco hantaran.

sekarang ni memang masa kritikal gak la (for me). selagi terdaya, memang memaksa diri gak. phew! cepatlah tiba ONE day kami. bukan tak sabar, tak daya nak siapkan preparation ni. hahaha

erk, tetiba rasa takde kaitan title ngan entry. hihihi

2 Comments:

suezensuzanna said...

hehehe...mase kritikal...tp masih x last min as mine:)

♥♥relyza♥♥ said...

sue last min ke?

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009