Invitation Card

finally!

yup yup. my wedding invitation card yang dihantar printing telah siap. now, dalam proses finishing plak. hehe saya & Kak Ngah pening memikirkan nak buat macam mana. al-maklumlah, Along dia ni fussy giler! nak begitu, nak begini. nasib Kak Ngah amat sabar melayan.

walau apa pun, big thank to Kak Ngah & the gang kerana sudi mengadap kad². bukan side saya sahaja, tapi side mr X juga. (Sayang, sila belanja mereka makan mewah yer)

pada mereka yang banyak ber"D.I.Y" untuk wedding korang, sila tambah SABAR dalam hati berguni² yer. kalau tidak, mahu hari² perang saudara tau. hahahaha

0 Comments:

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009