Demam

holla peeps

sorry tak da update semalam & today. tak online langsung dari semalam. gue kedemaman...huwaaaaaaa baru 2 minggu lepas demam, ni demam lagi. adoiyai!!

dok kat PA saja ni. sambil layan cite Pisau Cukur. nice film weh. baik korang layan gak. hahahah

insyaALLAH, bila dah kebah sikit lagi, saya akan update laju² yer. cite pasal Party Project Alpha tu tak habis lagi tau.

doakan saya cepat sembuh yer. banyak kerja kena settle-kan. cuba tengok wedding ticker tu...tak lama lagi tau. huwaaaaaaaaa takutnya!!!

5 Comments:

ally said...

get well soon dear...=) minum air masak byk2 k..

♥♥relyza♥♥ said...

ally, tQ dear. dah tak larat nak minum. tekak perit

@ty_farEd said...

demam sebab stress nak kawin ker..dududu~apepon..hope cepat sihat key...

♥♥relyza♥♥ said...

@ty_farEd, tak tau la.agaknya kot. tak cukup rest pun yer...

Miss Fadhilah said...

smga cpt smbuh...=)

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009