Dah Boleh Menikah!!

yea! yea!

saya & mr X sudah boleh bernikah. boleh tak kalau kami menikah dahulu tapi majlis buat kendian? hihihi mau kami kena karate dengan parent kami. "dah gatai sangat kaaaa???"

just kidding!!

permohonan menikah for my side almost done. sudah dapatkan pengesahan & sokongan berkahwin dari PPN. luckily beliau duduk dekat dengan area rumah & amat mudah deal dengan beliau. tQ so much to Uncle Zizan & Chef sebab sudi jadi saksi. Uncle Zizan too excited & tolong contact PPN yang juga Tok Kadi saya nanti. terus booking Tok Kadi & set-kan masa & juga tempat acara pernikahan akan dilangsungkan. settle that part. insyaALLAH, Ayah sendiri akan menikahkan saya nanti. that's my wish.

insyaALLAH, pagi nanti Ayah akan ke PAID Kuala Selangor untuk dapatkan kebenaran berkahwin. dah selesai yang ini, selesai segala urusan permohonan. kami hanya tunggu hari sahaja untuk langsungkan pernikahan. meanwhile, kena bagi settle semua persiapan.

Sayang, Sayang dah ready tak nak menikah ni???

6 Comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

waaa...besh2...sy x settle lg...my fiance br nk g wt disweek...btw,ayah bley amk kn kebenaran berkahwin tu kt PAID eh?

♥♥relyza♥♥ said...

.:Mrs. Engineer:.,
takpe. jgn gopoh². menda ni senang & kejap saja boleh settle. yup! ayah kita boleh pergi PAID ambilkan kebenaran berkahwin. pastikan segala dokumen lengkap

Nurulhuda|Adlie said...

bab ni yg best, hehe, dah prepare mcm2 takde legal release pun bukan blh nikah.. haha tak sabar aku!

Rabia Sensei said...

beshnya.....

♥♥relyza♥♥ said...

Huda: ko tak sabar settle dgn segala borang ni or tak sabar nak tawen? hehehe amat lega ok!

♥♥relyza♥♥ said...

Rabia: kawen mana yg tak besh? hehehe

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009