Cadar oooo Cadar

settle!!!

tQ so much to Nahwal. kalau tidak kerana dia, saya sah² tak akan jumpa Famista & beli cadar panten saya. ihiksss...Ayah yang pilih cadar itu. nasib baik Ayah amat faham taste anak dia ini. big thank to Mak sebab sponsor cadar panten itu. muahssss!!!

bedroom set tak pilih lagi. masih mencari² yang saya benar² suka. ada yang berkenan di Famista tapi takut tak muat dalam bilik panten saya kelak. akan cuba survey kedai perabot area Ampang ini.

pasni, nak godek² goodie bag plak.

2 Comments:

Nurulhuda|Adlie said...

jauh wei beli cadar panten, hehe.. katil besar2 ke kat famista?

♥♥relyza♥♥ said...

Huda,
dah kat sana yg berkenan weh. yg tak blh blah tu, aku jumpa cadar sebiji mcm kat Jakel. guess what? jauh lg murah dr yg jual kat Jakel. ahahaha
katil kayu dia besar². ada gak yg kecik tp design tak menarik plak. huhuhu

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009