Baju Kuning, Baju Pink

morning all

semalam dapat call dari designer. "aNoR, baju kuning dah siap. baju pink in progress. by Ahad or Isnin boleh siap."

see, see, wedding dress saya sudah hampir siap! so, kalau tak de pape halangan, this weekend or Monday will be my first fitting. yea!yea! seronok sangat. tak sabar nak tengok. asyik telek sketch je.

pantas bagitau mr X. terkejut dia. "hah! baju pink???? kan dah kata nak warna putih/cream." hehehe... fobia betul dia dengan pink. apa dosa pink Sayang??? pink tak bersalah!!!

comey je bila designer bagi nama "Baju Pink" & "Baju Kuning." pasni boleh busy² kat designer tentang aksesori plak.

8 Comments:

suezensuzanna said...

wahhh...bj dh siap...isk isk..mine br tempah tau last sunday..ntah sempat ke x siap nih

Riena said...

wah dh siap anor...best jeeeeee
cepat gak dia buat tu...

♥♥relyza♥♥ said...

sue,
kalo designer tu amik tempahan sue, pasti siap laaa...kalo dia rasa tak siap, awal2 g dia tolak,kan?

♥♥relyza♥♥ said...

riena,
tu lah. agak cpt la. hehehe

Nurulhuda|Adlie said...

cepatnya siap, mmg happy tak sabar la kan nak fitting, i ni kain pun tak beli lagi, hehe =)

Zainur said...

wahhh best2...saya baru jumpa designer td...minta2 xda masalah... :)

psst: laki mmg xsuka pink eh?

♥♥relyza♥♥ said...

NurulHuda|Adlie,
beb, Jakel ada promosi besar²an tu. usha kain kat sana laaaa

♥♥relyza♥♥ said...

Zainur,
yea yea...awk pun tak lama lg siap baju.
btw, tak semua lelaki tak suka pink. tp, pink ni mcm dah sebati ngan ppuan. pd diorg, pink ni JAMBU + AUWWW
hahaha

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009