Wedding Dress 65% Completed!

happynya!!

semalam pergi tengok wedding dress ngan Mak & Ayah. seriously, saya suka sangat dengan baju² saya itu. tambah² wedding dress untuk reception di rumah saya. betul² seperti yang saya inginkan. dem gorges!

lace cantik, jahitan cantik, songket cantik, warna cantik. haish! serba serbi memang cantik. even Ayah & Mak pun suka. yes! itu yang penting ok. Abang pun ikut sama.

seperti yang diberitahu sebelum ini, baju kuning almost complete. tinggal nak tampal² lace & tambah² beads. baju pink masih dalam jahitan. untuk body dah siap. lengan ia tengah berjahit semalam. yang saya suka sangat tu, my designer will add some pearl on my wedding dress. terus teringat pada Yaya yang amat suka dengan pearl.

for bride2b yang masih tak jumpa designer yang sesuai & mengikut budget anda, i really recommend my designer. beliau tak akan hampakan anda.

saya kena lebih gigih menurunkan berat & membuang segala lemak². nanti nak discuss more tentang kasut, veil & others accessories.

5 Comments:

raZRiHa ♥ said...

kak saliza, bestnye almost dh siap...wish it will be perfect nanti.. =) sape designer tu? nk gak survey2 dia.. =) email me boleh? fariha_gurl@yahoo.com

♥♥relyza♥♥ said...

razriha: check ur mail dear...

raZRiHa ♥ said...

tq for d email <3 =)

suezensuzanna said...

pergh!...gempak2

♥♥relyza♥♥ said...

sue: takde gempaq laaa hehehe

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009