i'm so lucky!

hello dearie

panas betul petang ini. saya guna 2 kipas. satu kipas siling & satu lagi kipas bawah. masih tak cukup kerana rasa bahang yang amat sangat di luar. saya rasa, sudah tiba masa pasang air-cond untuk hall pula. (Mak, Ayah...sila approve cadangan Along yer)

saya berasa amat bertuah kerana mendapat designer yang really really understand what i want. saya ni kan ala² cerewet & dalam kepala pula, bersepah dengan bermacam² idea. sudahnya, mengharapkan orang untuk merealisasikan idea² saya. hehehe

last week, pergi ke butik untuk settle-kan half payment. beliau tiada ketika itu. saya pun menggodek² kain baju yang ada di butik beliau. ouh! suka sangat sebab beliau teliti juga orangnya. saya ternampak satu lace warna kuning gold. cantik sangat (pada pandangan saya,lah). saya berkata dalam hati, "untungnya orang yang akan pakai lace ini nanti."

guess what???

rupa²nya, lace tersebut adalah milik saya! yeahuuuuuu...saya amat suka. corak ia cantik. beads pun tak sarat & yang penting, ia berwarna ala² pink gitu. auwwww...itu sebab saya kata saya bertuah punya designer seperti beliau. beliau tahu apa taste saya & tak jemu layan kerenah saya. hehehe


insyaALLAH, April ini first fitting buat saya & mr X. tak sabarnya!! tak sabar nak tengok hasil sketch in real.

well, dalam tak sabar itu, sila jangan berselera besar kerana saya perlu gigih menyahkan lemak² degil saya. pergi kau lemak jahat!!!

8 Comments:

kenwooi said...

the lace arrangement is nice =)

kenwooi.com

♥♥relyza♥♥ said...

kenwooi,
yeap and i really love it!

Cik Belle said...

haah, cantekla lace nyer. hehee. tak sabar nak tgk baju penuh. huhu

♥♥relyza♥♥ said...

cik belle,
kalo awk tak sabar, sy lagi berjuta2 tak sabar tau..hehehehe

Gadis H said...

cantik lace tu... mst xsbr nk pakai... he3... (",)

Rabia Sensei said...

Hi Relyza,
Boleh share kat mana kedai pengantin tu tak? thanks =)

♥♥relyza♥♥ said...

Gadis H,
aah..amat tak sabar!

♥♥relyza♥♥ said...

Rabia Sensei,
Kedai ia kat wangsa melawati

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009