Hunting for Hantaran ver 1.1

eceh! siap ada versi lagi. hehe

OK. kami hampir settle dengan hantaran. sekali borong semua semalam. Watch for us, handbag for me, wallet for me, wallet for him, belt for him, shoe for me & sock for him. added skincare for me & shirt for him.

phew!! letih yang teramat sangat & really exciting. tawaf habis Pavilion tu. segala kedai masuk. memang berbaloi². we're lucky because met with Tun Dr M yesterday.

pic? cannot meh. nanti saya tepek pic ia dah atas dulang ekkkk....want to keep it secret & surprise first. can arrr????

next mission?????

p/s: picca & video will upload later after editing. tQ

14 Comments:

cikgadis said...

ok...saya jeles!
mau juga! mau kawin!!!
:p

♥♥relyza♥♥ said...

cikgadis,
erk! sampai masa anda akan berkahwin jua...
hehehe
jom tawen!!!!!!!

cikgadis said...

ah!! lama lagi!
maka anda, silalah jangan menJeleskan saya! hehe

♥♥relyza♥♥ said...

cikgadis,
hehehe tak tak. lambat g tawen kan..so jom kita shopping!!! hehehe d best therapy in d world!

cikgadis said...

haha
yeayyy! nasihat yg sangat WOW!
i likee~ :p

cikgadis said...

haha
yeayyy! nasihat yg sangat WOW!
i likee~ :p

ElyaElmo said...

cik relyza....jumpe tun M ke??die ikot sekali tak korang gi soping2..he3

Mrs. Amie said...

bestnya shopping byk2 cmnie.. org kredit kad tak call? kak amie dulu 1 hari belanja dah almost 15k sampai banyak2 kali org kredit tue call nak buat pengesahan.. hahaha.. kelakat bila ingat balik...

Dyalycious said...

akak,....dhiya jeles ni..
tak leh nak shopping brg kawin...sob...

tapi lega when dah settle kan?

hana yoriee said...

saya mau shopping hantaran di pavi juga!!jelesnye..hrtu tak sempat nak beli brg kat pavi coz rushing nk pg kenduri.smpt beli adiah je..hukhukhuk

♥♥relyza♥♥ said...

cikgadis,
hehehe nasihat yg WOW ekkk...
WOW la sbb perabih duet kan kan

♥♥relyza♥♥ said...

ElyaElmo,
aiseh..alangkah best Tun M follow sekali. pasti daku minta dia swipe segala card2 dia hahahha
idok laa dia ada function dgn Lotus tu. launch Satria Neo baru tu if tak silap...

♥♥relyza♥♥ said...

Mrs. Amie,
uikss...harus org CC tu pelik & pk "apa org ni buat sampe 15k in one day?"
hehehe tak mampu nak swipe CC la sis...swipe DC ajek...

♥♥relyza♥♥ said...

Dyalycious,
eeh...akan tiba masa awk nanti. masa tu akk plak jeles. hahaha
ada g tak settle ni. esok kot settle-kan

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009