Hadiah Pertama

hello sweetie

kalau lihat pada ticker kat sebelah tu, ONE day saya & mr X lagi 3 bulan, 1 minggu & 2 hari. macam lama lagi je rasa, kan? tak terasa masa dah berlalu & sedar² esoknya nanti dah hari nikah. dupdap, dupdap...berdebar² okeh.

even ticker itu macam lama lagi, kami dah dapat 1st wedding gify tau. (sila jangan muntah ijo)

jom jom, kita tengok² view tempat tu dulu. saya suka sangat sebab nampak aman damai tenang saja. i like!!!!


main lobby. welcome! welcome!


laut! i like laut!!!

kawan² semua mesti nak tahu apa dia gift yang kami dapat, kan? sila jangan jealous okeh! presenting our 1st gift.......

VOUCHER PENGINAPAN DI PANGKOR ISLAND BEACH RESORT

hoooyeh....hoooyeh....tQ a lot pada kawan kami, AWE, yang membagi hadiah ini. tak sabar nak pergi sana. saya memang suka laut.

tahun ini, kami banyak ber'holiday'lah. aduh, macam mana nak save AL saya ni?????

2 Comments:

LanaBusyBee said...

eeeeeee beshnya...ruby dah g pangkor island hotel ni, and memang sgt besh..xrugi kalau g, bilik pun besh...pantai pun cantik jer..

♥♥relyza♥♥ said...

lanabusybee,
yup! tak sabar nak pegi. tgk review & picca sume chantek2

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009