Coffee With Nuffies

hello peeps

dalam sibuk² dengan segala preparation untuk ONE day saya & mr X, sempat lagi saya meluangkan masa untuk jemputan dari Nuffnang. last week, saja menggatal sent email to Nuffnang lepas baca entry ini. tak sangka pula im so lucky! got invitation for first session Coffee With Nuffies!!

berpusing² jugalah saya mencari office Nuffnang. ada la 5 kali lalu depan building tu. hahaha then after got called from Fresh, baru saya jumpa. moral of story, sila Google Maps secara details lokasi dituju.

saya pergi sama ngan dD. biasalah kami. dia dapat invitation, dia ajak saya. saya dapat, saya ajak dia. (tak pernah lagi saya dapat invitation & ajak dia, ekekee) tapi, yang ini, kami sama² dapat. nasiblah off-day Jumaat & Sabtu. memang molek sangatlah! (dD amik half-day tu). Blogger yang dijemput 5 orang. tapi yang datang 3 orang jek. even 3 orang & kami lewat due to sesat, acara itu tetap happening.


3 of us. (from left: dD, me & Suresh)

jom jom, kita tengok² pic. sowi sangat² for bad quality. saya gatal tangan tertukar setting camera kot. hehehe



panorama office Nuffnang

comel saja office ni. cute & very cozy. saya suka dengan cat dinding ia, kaler oren. motip sangatkan, pergi office orang sukakan cat dinding semata². hahaha

ok ok. stop dulu yer. more pic will be upload later. tunggu!!!!

9 Comments:

eynda said...

Nyesal tak join hehe...sebab tak hantar email kat nuffnang pun :-p

♥♥relyza♥♥ said...

sis eynda...
best sis. dia buat once a month. next month anto email tau

Nikel Khor said...

ofice overthre rely nice lor..got time sure have a visit there d..dunno they welcome me onot..

from Nikel Khor

Nikel Khor said...

ofice overthre rely nice lor..got time sure have a visit there d..dunno they welcome me onot..

from Nikel Khor

sitekateki | dD said...

dah kuar entry ko...
hehehehe...tunggu aku pnya plak k...hehehe

Nicki said...

Hey! I'm in the last picture! hehe.. its nice having you all drop by! Do come again the next time yea? =)

♥♥relyza♥♥ said...

nikel khor,
u shud spend some time there lor...hehehe they r really friendly & im sure they all expecting us, BLOGGER! to be there.

♥♥relyza♥♥ said...

dD,
lambat sangat tunggu ko nyer
hehehe

♥♥relyza♥♥ said...

nicki,
yeah! it's really fun & enjoy been there. if hv another chance, i wont miss it! ihiksss let's play Wii together okeh? :)

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009