Breakfast + Lunch

morning uollsss

dah breakfast? apa menu breakfast korang? wanna know something? sejak saya kerja shift ni, masa makan betul² tunggang-langgang. breakfast saya, saya combine-kan dengan lunch. so, we can called it BRUNCH. makan malam tetap ada, right before masuk kerja (kena dinner with mr X. wajib!). so, total saya makan untuk 1 hari hanya 2 kali. cukup sihat tak? hahaha

my BRUNCH for today is free. hehehe tQ to Fiza for the free voucher. I got free Sausage McMuffin With Egg. drive-thru saja.


the voucher


air tu tak free. made at home

ouh, murah betul rezeki bakal pengantin. ihiksss

12 Comments:

ayeen:) said...

wah sedapnya...tetiba rasa cam dah lama je tak makan mcd:)

♥♥relyza♥♥ said...

ayeen,
tambah sedap sbb free
hehehhe

Mrs Drac said...

tak jadi diet kalo trgt bekpes mcd..huhu..satu pun tak cukup=p

♥♥relyza♥♥ said...

mrs drac
jgn ckp psl diet!! hehehhe

nizaa said...

cukup ke bfast banyak ni? hahahaaha

♥♥relyza♥♥ said...

nizaa
haip!! ckup dah tu
heheh

Arra JaSmY said...

huhu..bestnye brunch.yum yum.:)

suezensuzanna said...

same lah...:D...heheheh...me..mkn sehari je sehari..takde selera mkn lor

♥♥relyza♥♥ said...

Arra Jasmy,
lagi best sebab free
ehehehe

♥♥relyza♥♥ said...

suezensuzanna,
skrg dah ada selera ke blom?
ngeeeeeeeeeee :D

Zoul said...

Adusss.. silap time la aku dtg sini.. tetiba perut aku jd lapar lak bila tengok gambor yg free tu... hihi

♥♥relyza♥♥ said...

Zoul,
hahaha tau takpe...
jom cari breakfast!

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009