the SKETCH

hello dearie

at last, selesai part wedding attire untuk ONE day saya & mr X. bukan dah siap jahit tau. baru selesai discuss mengenai design & material. amat bersyukur kerana designer itu amat memahami kehendak nafsu serakah saya ini. hahaha no laaaa. beliau tahu apa yang saya inginkan & insyaALLAH dia akan hasilkan wedding dress seperti apa yang saya inginkan. ouh, mr X pun ada taste dia juga. sibuk gak dia memberi idea itu ini untuk persalinan dia. (back to my question in previous entry. kenapa tiada bride2b yang wat review mengenai pakaian pengantin lelaki???)


the SKETCH of my dream wedding dress

half of the payment already paid to him. designer untuk baju saya ini lelaki. yang bestnya, designer ini boleh buatkan baju baru & ikut design yang kita nak based on our budget. so, bride2b di luar sana yang hendakkan baju baru but takde budget besar, boleh try designer ini. bukan setakat baju perempuan yer, baju lelaki sekali & aksesori such as veil, tudung, kasut, etc. contact me for more info ya...


yang pink tu chantek

lepas ini, tunggu baju siap untuk fitting plak. hahaha sila menguruskan badan anda yer aNoR.

29 Comments:

Riena said...

awak buat kat sapa ek?
nk contact cmna? hehe

saya teruja dgn baju pink tuu...cantik colour dia kan?
email saya boleh? escadagurl21@gmail.com

[ naim | fira ] said...

what a nice sketch u hv! :) sy pn angan2 nk design sndiri gak wedding dress sy.hehe :)

p/s: 1st time singgah blog ni. comey.. :) sy nak link blog akak eh, dlm my bride to be list bleh?

♥♥relyza♥♥ said...

riena,

cek ur email dear...

♥♥relyza♥♥ said...

fira,
tQ tQ. singgah selalu yek... boleh saje

farahfatihah said...

mesti chantekk nnti kan...teruja nyer nk tgk lalalaa

ally said...

relyza..thank pinky dress sgt lawa..hehe..

♥♥relyza♥♥ said...

farah fatihah...
awk teruja saya dable teruja tau
hehehehe

♥♥relyza♥♥ said...

ally,
aah. tgk real, OMG! chantek sgt2...

Zainur said...

Biasa brapa badget plg rendah blh letak ya? maklumlah saya tak pernah menempah baju..hehehe...oh ya designer ini sekitar KL ke mana...? Thanx in advance ;)

♥♥relyza♥♥ said...

zainur,
paling koman letak la rm1k sbb wat baru kan...sepasang lelaki ppuan plak tu. siap aksesori & kain designer belikan...
aah..kat kL jek

bulanbintangkejora said...

hye dear...
boleh tak i nk tau kt mane designer ni..
mail me ek.
mizzdonut@yahoo.com

sophisticated bridezilla said...

lawo sketches designer nih.
eh eh kale ape tema?
nanti ai, huda, yaya n nawot
leh sesame boria hehe =p

♥♥relyza♥♥ said...

lynda,
tema ai "cherry blossom". hehehe amik kaler bunga tu gak. sbb ia amat chantek!!!

♥♥relyza♥♥ said...

bulanbintangkejora,
cek ur mail plssss

Eyriqazz said...

wah, cantiknya..nak satu..utk isteri...hik3

Nurulhuda|Adlie said...

sigh, ko dah setel.. aku? haha, aku blm pegi lagi designer ko ni, aku ingat nak pg gak since harga ok, sketch pun ok, then aku g yg kakak besar recommend, tgk mana yg okay, aku pening.. haha

♥♥relyza♥♥ said...

eyriqazz,
nak saja tak dpt laaaa
ekekeke

♥♥relyza♥♥ said...

huda..
relax dear. ada masa lg kan...
jgn stress2 tau

Dyalycious said...

murah nye kak anor....ni ke yg kak anor ckp tu? so worth it kot kan?

♥♥relyza♥♥ said...

dya,
yup! yg ni laaa. akk puas hati sgt2. tak sabar tunggu hasil ni

forheavencake said...

hai relyza...i tgh carik designer for my wedding dress jugak.can u give the details of this irresistable designer?hehe...

my email:lizzy_bennet2000@yahoo.com

forheavencake said...

hye relyza...can u give me the details of this irresistable designer?hehe

my email:lizzy_bennet2000@yahoo.com

♥♥relyza♥♥ said...

forheavencake,
check ur mail dear

eila said...

hi... i baru baca ur blog.. nice.. saper yer ur designer and the details. can email me: fazliesha@yahoo.com. Link u in my blog

♥♥relyza♥♥ said...

eila,
designer biasa2 aje...
cek ur mail dear...
tQ will link u back...

Rabia Sensei said...

Hi Relyza, can share the designer details tak? Thanks =) BTW, good luck for the wedding. Ini emailnyer putri_aza2504@yahoo.co.uk

Rabia Sensei said...

Hi Relyza, can share the designer details tak? Thanks =) BTW, good luck for the wedding.

♥♥relyza♥♥ said...

Rabia Sensei,
check ur mail dear...

ReEn_RaFiQuE said...

bole email i contact details designer u ni tak?? thanks ;)

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009