picca picca

holla!

seperti yang saya janjikan dalam entry Nilai 3, ini adalah antara picca yang telah diambil sepanjang berada di Nilai 3. layan................


cantik tak design kepala langsir ini?


pomander! pomander! kalau takde masa nak DIY, beli siap aje


antara bunga telur yang menarik hati saya


cukup tak 3? hehehe

10 Comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

cantik lh bunga telur tu... :)

ally said...

lyza..how much pomander ball tu ek?

♥♥relyza♥♥ said...

mrs engineer,
aah chantek sgt. unik & agak lain. design baru kot

♥♥relyza♥♥ said...

ally dearie,
sy tak tau laa sbb tak tgk price. ekekeke

irenedahayu said...

wes aku tak leh betui tengok bunga bulat tu... geram... tapi aku ada puple eje la... tak sama dengan tema ko...

♥♥relyza♥♥ said...

dayu,
hehehe mmg geram ok. bila g nilai 3 tu, rasa mcm dlm taman...

Nurulhuda|Adlie said...

anor, wat je okay pomander tu, jangan malas! hehe..

♥♥relyza♥♥ said...

huda,
ai dah ada pomander tu
tak guna pomander dah kot kali ni..

Ms Clumsy~ said...

cantik bunga pahar tu..kat maner tu u??share laa ..i pon pening nk cr ni..nk tempah yg bunga stokin punyer mhl giler...ader smpai 14ringgit p/pcs...kalo da 2 pahar...mean 70 pcs laa kan..die..die..die..

♥♥relyza♥♥ said...

ms clumsy, sorry lmbt reply ur komen. ni sume kat Nilai 3. awak kena gigih cari ekkk & masuk semua kedai yg ada sbb harga tak sama kat tiap kedai...kalau pandai cari, untung² awak dpt yg lebih murah.

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009