Nilai 3

halluuuuuu

stop sebentar menDIY. phew!!! i need to finish it by next week, paling lewatnya la. sebab after that, nak menDIY invitation card & goodie bag. banyaknya kerja nak buat. aci tak saya buat kat opis? opsss...if my SV read this, im just joking okeh.

yeah, semalam saya sekeluarga bersiar di Nilai 3. (bersiar yang menghabiskan duit). rambang mata okeh! ikut rasa hati, semua nak beli. yang itu cantik, yang ini cantik. semua barang boleh dapat kat Nilai 3. sesiapa yang pernah ke sana, pasti agreed ngan kenyataan saya ini.

dulang hantaran yang Mak idamkan dah beli. a bit different compared to picca yang saya tepek dalam entry lepas. Mak borong 10 dulang. Ayah geleng kepala saja. ihiksss tQ Ayah for the money. muahssss!


cuba teka apakah menda ini??


suka corak butterfly ini.

more picca will upload later. time to sleep now.
Nite all

10 Comments:

eynda said...

Cantik la dulang hantaran tu :-)

♥♥relyza♥♥ said...

sis eynda,
tQ. Mak beria2 nak dulang macam tu. tengok2 kat KL tak jumpa...nasib ada kat Nilai

NahWaL said...

kapet kapet!!

♥♥relyza♥♥ said...

nahwal,
anda pandai! nnt claim hadiah masa W-Day awk ekkk
ekeke

Nurulhuda|Adlie said...

nawal ni! aku baru nak cakap kapet gak, haha.. sebab kalau aku g nilai for sure aku nampak kapet serupa itu.. cantik kan relyza.. =)

♥♥relyza♥♥ said...

nurulhuda,
aah cantek sgt2. memula tgk karpet kat Jakel KL. dem beautiful tp rege..fuh!
nasib ada kat nilai & kami 1 family confuse nak pilih pink or merah. hahaha

ally said...

wah..dah di beli ye dulang tu..hehe..mmg differ dr yg u posting ri tu..tp tetap cantik..

♥♥relyza♥♥ said...

ally,
yup yup
dah beli. tak sabar nak beli brg hantaran plak & deco2
hahaaha

ally said...

mmg kagum la..hehe..selamat mendeco2 ye..kompem cantik..u r creative n rajin..hehe

♥♥relyza♥♥ said...

ally.
i got an idea but others will implement it for me
hahaha
nasib ada kwn yg memahami taste sy & adik yg kreatif berganda dr akk dia neh

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009