need ur help!!

hello sweetie

nak minta bantuan ni. my lovely Mak betul² berkenan akan dulang hantaran seperti dalam picca di bawah ini.








would prefer this! tapi nak silver kaler yer


saya amat suka yang ini. tapi macam lari tema plak kang

Mak dah berkenan sangat². Mak nak beli. tapi kan, saya tak jumpa kedai yang jual dulang design ini.

tolong! tolong! saya perlukan bantuan kawan²

16 Comments:

ally said...

pic 1 n 3 tu pernah nmpak kat air hitam..pic 1 tu made fr wood kan? tp size agak besar gak yg sy jumpa ni. nt sy tolong tgkkan lagi k kat air hitam nih..

Nurulhuda|Adlie said...

ssf ada

aisha said...

dulang no 4 tu u blh carik semua house.. last year punyer design..tak tau lagik la still available ke tak.. color silver.. and kat nilai3 also have tp nilai3 lagik mahal sebenarnye price dia.. jangan beli benda paper2 hiasan tuh kat situ..
u dah try tgk kat cowboy kuantan?? situ pun ada tray mcm tuh.. eventhough comboy tu rupa tak semenggah, tp dlm dia boleh tahan actually.

♥♥relyza♥♥ said...

ally,
sukanya!! my mum nak yg mcm tu. so i need to find for her...
inform me ya

♥♥relyza♥♥ said...

nurulhuda,
SSF!! phewwww
if reasonable price, blh la kot borong. if not? tgk aje laaaaa

♥♥relyza♥♥ said...

aisha,
my parent dah pegi usha2 kat cowboy. takde tray yg macam tu. kat semua hse, sayangyou ehhh? dah takde stok plak... baru plan nak g nilai3 esok

aisha said...

eh, dah takder.. last year nov still berlambak..yg kat sumahouse tu kat bawah area fudcourt.. just becareful pegi nilai3..sumtimes the barang kat situ lagik pricey dr kl..

4weddingku.mya said...

hi there! Last pic tu memang kat SSF- RM198 satu dulang. Pix 3&4 memang boleh dapat kat Nilai3.

Semua dulang ni goes nice with Fresh Flower. Happy Hunting !

♥♥relyza♥♥ said...

aisha,
ada bwh ke semua hse tu? aiseh..kena pegi rayau betul2 dlm semua hse la gini...
yup yup! admit dat. last yr pernah pegi nilai & price kat kL lg murah dr sana...

♥♥relyza♥♥ said...

mya,
tQ for d info. huwaaa rm198! ouh no..my mum sure tak agree. ekeke
FF mmg nice kan mya.ouh! tak sanggup nak bayangkan...

Nurulhuda|Adlie said...

pendek gila i komen, hehe nak cepat tapi nak komen gak, aha yg tu mmg mahal sangat, tau jelah ssf kan, lawa mmg lawa, harga pun mesti mahal..

♥♥relyza♥♥ said...

nurulhuda,
tu arr...nak cantek kena la sanggup kuar duet yg berangka cantek gak..
ekekeke

NahWaL said...

tempah je, mya buat kan. LOL

♥♥relyza♥♥ said...

nahwal,
hehehe...sy neh kalo blh sume nak DIY
gediksss oke!

NahWaL said...

kalao gtu buat untuk nawal jugakla. ahahahha

♥♥relyza♥♥ said...

nahwal,
im OK aje. sediakan brg2 the SIAP!

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009