Lacey Umbrella

hello sweetie

seronok rasa bila sibuk² prepare untuk ONE day saya & mr X. pada rakan² yang sama situasi seperti saya pasti faham kenapa saya kata seronok. ihiksss buat mereka yang sudah lepas, mesti rasa nak kahwin lagi sekali. betul tak? hehehe

dari picca ini, agak² boleh kenal tak apakah ia?


yeah! pandai kawan² teka. yup! ia adalah pemegang. pemegang apa?? jeng jeng jeng



cantik sangat bila tengok in real

OMG! OMG! tak sangka akhirnya saya memiliki juga payung lace ini. pada mulanya, saya tengok payung ini dalam blog Sis Aziriah. terus saya jatuh cinta & mahukan payung itu juga pada ONE day saya kelak. feeling ala² princess je nanti. hahaha

saya berasa amat bermurah hati pula. pada kawan² yang mahu gunakan payung ini pada hari berbahagia kawan², boleh hubungi saya. saya rent out this cute umbrella untuk bride2be. yang bukan bride2be juga boleh rent it

kalau guna payung ini untuk pre-wedding shoot pun menarik kan? pakai pula gown or white dress. phew!!! really omputih!

p/s: just leave ur comment & email

should read this.

33 Comments:

Nurulhuda|Adlie said...

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee lawa gila!!!! suka suka!!!

sophisticated bridezilla said...

wawawaaaaaa..............
payug lace ni mmg kegilaan ramai
termasok i ngan huda.
sangat sangat meletops!
bestnye u dah dapat. jeles i~

♥♥relyza♥♥ said...

nurulhuda,
aah..tgk real lg chantek

♥♥relyza♥♥ said...

sophisticated bridezilla,
awk pun blh dpt gak..

Nurulhuda|Adlie said...

bl kat bunga riben ke ni?

♥♥relyza♥♥ said...

nurulhuda,
yup! beli kat sana. ada berapa aje hari tu. kena pilih takut ada lace yg dah koyak

sophisticated bridezilla said...

alamak huda, gimana nih?

♥♥relyza♥♥ said...

lynda,
nak g beli ke? cpt cpt sebelum abis. dlm net ada jumpa lacey umbrella kaler itam & cream. dem nice! takkan nak beli online plak kan..

Nurulhuda|Adlie said...

ala lynda!!!!!!!!! ada berapa je, aku rasa pas aku buat entry tu mmg sume org g beli ah? ko rasa tak? huaaaa aku pinjam ngan relyza je lah lynda.. hahahah, relyza u duk kl kan babe?

♥♥relyza♥♥ said...

nurulhuda,
yup! dok kL aje.

zLa said...

weeee!! saya pun dah beli! memula nak mintak courtesy akak pelamin vendor je. pastu tak boleh tahan last2 beli jugak! memang ingat nk buat pre-wedding punya props jugak...jomla..jomla..

♥♥relyza♥♥ said...

zla,
jom jom! kalo kena tema mmg sy guna lacey umbrella tu.
wedding bila?

zLa said...

huuu..wedding 06.06.2010..
rasa cam lama lagi tapi people say dah tak lama nak oiii...

♥♥relyza♥♥ said...

ouh...a week after dat wedding sy
ekekeke
aah la..tak lama dah.sy pun tak de apa dah wat except beli payung tu. gediks gile!

Ami Schaheera said...

nak rent lace payung tu pls :D
my wedding early april. email me yeah: sptnikswthart@gmail.com

♥♥relyza♥♥ said...

ami schaheera,
check ur mail dear

Laily Azreen said...

babe,mana u beli this cute payung?

♥♥relyza♥♥ said...

laily azreen,
beli kan bunga reben, Jln TAR. hari tu pegi, tinggal last piece je. tak tau la ada g ke tak skrg....

Sue Anna said...

mau rent itu payung.. i dok shah alam..wedd on 5jun..
email me pls..
theheiressdress@gmail.com

♥♥relyza♥♥ said...

sue anna,
check ur mail dear

elyina said...

hi dear..
i pun rase nak rent the umbrella gak. manela tau if i tak sempat g bli..
my email lavender_angel53@yahoo.com

♥♥relyza♥♥ said...

elyina,
check ur mail dear

journey of a lady said...

hi, nk rent jugak itu payung...
25 september...tp kena amik earlier la kn? email me k price..nk spasang...azzudagreat@yahoo.com..kena cr sesape yg leh rent on that date heee

♥♥relyza♥♥ said...

journey of a lady,
check ur mail. sori lambat reply

Mazfarina said...

Hi there,

Sy pon nak rent sepasang payung tuh...pls email sy yer..nina_missen@hotmail.com

Thanx a lot!!

Mazfarina said...

Hi there,

Sy pon nak rent sepasang payung tuh...pls email sy yer..nina_missen@hotmail.com

Thanx a lot!!

♥♥relyza♥♥ said...

mazfarina, check ur mail dear

dalamhati-adataman said...

salam
minatnye ngn payung lace tu!!!!
blh tak nak sewa? sepasang. januari, 2011. pape emel saye ea...
dalamhati_adataman@yahoo.com

tqvm! =D

♥♥relyza♥♥ said...

dalamhati-adataman, check ur mail dear

mrsyea said...

brape yer price untuk rent lace umbrella ni

♥♥relyza♥♥ said...

mrsyea, gimme ur email address

Mcsue said...

relyza,how much rent umrella tu..
let me know..
my email:suhasnida.ismail@gmail.com

Aleeya Aziz said...

relyza,
may i noe rental rate for the umbrella?
let me noe too keh..
reply to aleeya.aziz@yahoo.com

thank you in advance dear

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009