didera & dibunuh!!!

short entry sambil mengadap berita TV3. hati tiba² membengkak. rasa nak pukul orang. argh!!!!!!!!!!!!!!!

patut ke budak 3 tahun yang bermain air dibelasah sampai mati??????

apa bangang sangat BF mak dia tu? kenapa bodoh giler mak dia biarkan saja anak yang dikandung 9 bulan++ dibelasah???? seriuosly, mereka ini jenis bangsa manusia yang kecil² tammo mati, besar jadi bodoh piang!

ouh no! saya amat² benci manusia macam ini. apa salah budak kecil itu? apa dosa dia? kecil² korang tak pernah nakal ke? dem! isu ini amat sensitif & seriously saya amat sedih.

next news, buang baby! again...buang baby!!!! apa saya boleh cakap dengan ayat² kasar "apa la bengongnya betina itu. dah la ko deliver baby tu alone dalam toilet. pastu senang hati ko bunuh dia? lepas dah sedap, ko buang hasil kesedapan ko just like dat????"

huwaaaaaaaaa apa nak jadi ini???? seriously, saya amat marah sekarang!!

4 Comments:

Nurulhuda|Adlie said...

bodoh, makin tgk makin gila dunia ni.. :(

♥♥relyza♥♥ said...

huda,
tau takpe...
apa nak jadilah kan??

sophisticated bridezilla said...

mmg manusia gini tak layak hidup di bumi Allah. takmo babe, bior Allah balas dose dorang ni. Nanti kite berdose lak hehe Hidup dorang kompem tak aman dunia akhirat. ai pon mencik org gini!

♥♥relyza♥♥ said...

lynda,
btol btol btol
aku mencik giler ngan org mcmni...semalam masa tgk berita, sayu jek hati ni. takde otak ke diorg neh?

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009