ONE: my dream ring

hello dearie,

entry bling bling oke. sila jangan rambang mata. hehehe anda amat digalakkan memakai cermin mata gelap bila membaca entry ini


pic taken from here


remind me the ring that CT wore during her solemnization day. find it here

sila bagitahu saya, siapa yang tidak suka berlian? siapa yang tidak suka barang kemas? wanita selalu dikaitkan dengan barangan berharga ini bukan? haish....so far, saya sendiri tidak pernah berjumpa yang tidak sukakan barangan kemas.

grab from here

bila bercakap tentang kahwin, antara item penting adalah ring. wedding ring


find it at this site. amat cantik bukan?

ouh, ada juga yang gantikan ring dengan rantai leher or gelang tangan or rantai tangan. atau yang berkemampuan, gantikan ring dengan satu set barangan kemas. hehehe


taken from here

lain orang, lain citarasa, lain pandangan. sebenarnya, saya tak berapa gemar pakai ring. tapi, nak juga! 1 ring di jari manis saya cukup untuk menunjukkan yang saya telah berpunya. enough dengan 1 ring itu. itu pada pandangan saya.

pastu kan kan, saya tak suka ring yang batu ia timbul. hahaha pelik ke? tidak bukan. sebab apa tau...saya takut batu tu nanti tercabut dari tempat ia. kalau hilang, pasti saya menangis 7 hari 7 malam. hahaha

saya Google-ing (takda kerja dah) & jumpa design² ring yang saya suka. mr X, please take note yer. hihi










credits all pic to the owner. ngeeengeeengeee

simple + nice sahaja design ring idaman saya. saya lagi suka emas kuning. more valuable compared to white gold.

will hunting for the ring soon! hoyeh hoyeh

6 Comments:

Dayu said...

ye..ye.. go for emas kuning
emas putih mmg best tp mcm ada tak kena je..lagi2 nak buat wedding ring kan..

♥♥relyza♥♥ said...

yup dayu..
anda amat benar
ihiksss

Rashid said...

ermm... terserlah akan gaya, mutu dan keunggulan. Bila memakainya tentu keyakinan akan bertambah ..

POSH76 said...

berpinau2 mata tngk lawanyer...

♥♥relyza♥♥ said...

rashid,
yakin bertambah ke?? takut pun bertambah kot...takut kena curi
hahahha

♥♥relyza♥♥ said...

posh,
tau takpe. masa lyza google pun berpinau nak memilih. belum tgk in real g tu
ihiksss

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009