ONE: the DATE

morning all

semalam adalah hari mendebarkan & juga membahagiakan. ihiksss.... already have the date for our ONE-day.

OMG!!!!!

dah tidak lama oke. so, sijil yang baru diambil itu akan digunapakai tidak lama lagi. bulan depankah? jeng...jeng...jeng...


* will update more later

10 Comments:

nizaa said...

cece..dah nak kahwin...jgn lupa jemput eden...hehe

StudioV said...

wahh x lame lagi nih!

♥♥relyza♥♥ said...

nizaa,
sila tinggalkan alamat untuk surat menyurat
ekekeke

♥♥relyza♥♥ said...

studioV,
yup! tak lama dah...

dialicious said...

congrats lyzaa!!wah..excited sungguh dia.,heheheh

♥♥relyza♥♥ said...

diah,
thx! ihikssss takde la excited mana. tp ada laaa....lepas byk kali menangis kan...u know what i mean rite

[ Hanie ] said...

OoO OoO
mcm dah dekat sgt dah bunyi nyer heee
tp kejap je tu mase berlalu...sure tak menang tangan/kepala nak pikir huu

♥♥relyza♥♥ said...

hanie,
memang tak menang pape pun skrg ni..
sakit + pening pk mcm2 tau

anne_nurqaseh said...

lyza.. wah ko bjaye mdahului ku ni.. eh ko amek kat ner tu, ok x?rm?

♥♥relyza♥♥ said...

anne_nurqaseh,
hahaha
ko bila weh? aku amik kat bangunan LPPKN. depan medan mara tu. ok sgt2. rm80 aje. bek gi cpt2...nanti nak wat 1week & surely price pun naik

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009