Azam Tahun 2010

last entry for this year...

saya nak senaraikan pula azam saya untuk tahun 2010. hrmmm...nampak agak critical kan? insyaALLAH, saya semuanya akan tercapai sebelum tahun 2011.

[1] lebih berjimat-cermat a.k.a KEDEKUT!!!! mentor saya: mr. X. sayang, pls guide me

[2] handphone baru. saya mahu N97. tak tahu nak pilih antara black or white. gimme ur opinion plsss


taken from here


from this site

[3] lalalalala.... KAHWIN!!!

[4] turunkan berat badan saya sebelum berkahwin. huwaaaaaaaaa....seksanya!!!


taken from here

[5] lebih berdisiplin. ubah sikap² huduh dalam diri saya ini. semoga saya menjadi insan yang lebih baik & hamba-NYA yang lebih taat. insyaALLAH

[6] gigih bekerja. tiada malas² & tidur² di opis. opssss, kantoi!


semoga azam 2010 ini tercapai. Ya Allah, permudahkanlah segala urusanku. Amin...

2009 Collection

hi sweetie,

dari analisis saya, wish yang ini agak tercapai. mana tidaknya, setiap kali gaji, pasti ada membeli. haish!! pantang jumpa yang berkenan, memang terus sambar. tambah² kalau hang out ngan dD. dari menemankan dia bershopping, saya yang memborong tau. selalu sangat macam tu. kadang² tu, dia tak shopping pape pun. saya yang lebih². hahaha

collection saya yang pertama sekali. taraaaaaaaaaaaaaa! all the picca unedited due to my laziness. hahaha


from Vincci. beli end of January 09 with my first salary. yehuuuuuuuu



both beli masa hang out with dD & SyaQ at Pavilion


beli masa shopping Raya & sementara tunggu dD kat Maju Junction. dD, ko ingat tak?


yang paling latest. ada kisah disebalik kasut ini


adeh! saya tak jumpa picca yang lain. nanti yer...akan bersambung!

agak², tahun 2010 nanti, akan bertambah ke koleksi saya??? payah nak jawab tu

mengenang kembali

holla

entry untuk mengenang kembali apa yang saya plan & azamkan untuk tahun 2009

~~ My 2009 Wish List ~~

Myvi SE - target b4 June 2009
Coach Handbag - target b4 Aidilfitri (blh pakai masa raya nnt)
Cyber-shot Digital Still Camera - DSC-T77 - target b4 end of 2009
Collection of shoes - at least buy 1 per month
Collection of clothes - at least buy 1 per month
Got rm10K in my account - my target saving!!!


RESULT????

Myvi SE tak dapat. tapi dapat EYA!
Coach handbag pun tak dapat. too many imitation, so would prefer another label.
Cyber-shot Digital Still Camera - DSC-T77. masih tak tercapai juga. change to DSLR.
Shoe! yeah...mencapai target!
Clothes. hrmmm....let me think first
RM10K?? cant tell you...

goodbye 2009

morning all

last day for 2009. alhamdullillah...masih bernyawa.

kawan² apa khabar? tengah bekerja atau bercuti? seronoknya menghabiskan cuti. ada cuti² Malaysia tak? ihikssss...

jom kita selak² diari 2009. jom kita analyze. amacam? adakah tercapai apa yang diazamkan? semua mengikut seperti yang dirancangkan ke? saya nak ajak kawan² kongsi apa yang tercapai & apa yang tak, mau??? ekekekek

hari ni, saya nak share dengan semua apa yang saya berjaya capai sepanjang tahun 2009. jom!!!!

walau apa pun, selamat tinggal 2009!!!

p/s: yang confirm, ada yang terpaksa carry forward ke tahun 2010. hahahaha

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009