The Manhattan Fish Market

hi peeps

kawan² sudah lunch? lunch apa tadi? tak kisah lunch apa pun. yang penting, haruslah berkhasiat. betul tak? ihiksss

semalam, saya berdinner secara mewah & banyaknya. rasa nak meletup perut saya. tempat kerja baru saya belanja makan. annual dinner. eceh! apa² pun, terima kasih tidak terhingga untuk dinner yang marvelous. banyak sangat makanan sampai tak mampu nak habiskan

sudah², tammo bercerita secara panjang lebar. jom kita layan picca. jangan ada yang terliur yer


tempat kami berdinner secara mewahnya




menu Fiza


menu Kak Zura. lobster itu amat yummie okeh!


menu saya! salmon grilled with fries (bukan nama sebenar)


abe hensem ni tengah bakar cheese. erk!



** more picca will be upload later **

tag: Perancangan Tahun Baru

morning sweetie

pagi² ini saya blogwalking, tak pasal² kena tag. dah lama sungguh tak menjawab tag. Aza, ko saja je suruh aku mengerah otak berfikir.

[1] Kahwin


pic taken from here

yeah! insyaALLAH kalau tiada aral melintang, saya akan menamatkan zaman solo tahun 2010. malu ai. doakan semoga semua berjalan lancar yer rakan²

[2] Saving

yerp! saya akan gigih untuk mengubah sikap boros saya kepada seorang yang lebih berjimat-cermat. Saya perlu menabung untuk masa depan saya & insyaALLAH, masa depan keluarga yang akan saya bina.

[3] Bercuti

Krabi Island. taken from here


Sipadan Island. taken from here


Bali Island. taken from here

yang ni, samada bercuti bersama teman² atau dengan hubby2be. kalau dah bercuti bersama hubby2be, ia dah kategori honeymoon okeh! ihiksss

kalau diikutkan, amat banyak planning untuk 2010. tak tersenarai pula nanti. cukuplah dengan planning yang major ini. insyaALLAH, ia akan jadi kenyataan.

saya mahu tag siapa yer???? sesiapa sahaja yang membaca entry ini. KAMU DITAG!!!

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009