gila bola

hello peeps!

sekarang ni, semua orang bercerita tentang bola sepak. tak kira dari pelusuk negara mana, tua muda, semua bercerita tentang bola sepak. semua sudah gila bola!!!

ouh ye, TAHNIAH kepada team bola sepak Malaysia yang berjaya ke final Sukan SEA ke-25. perlawanan akhirnya akan berlangsung esok. team Malaysia akan menentang team Vietnam. mari kita sokong secara berjemaah yek. ada live tapi saya tak sure TV berapa, pukul berapa. anyone can update me about this???

cerita bola lain....


hot gila sekarang ni. sampai ada yang merajuk, jatuh sakit (sakit hati sebenarnya) bila team yang disokong kalah. kalau team itu menang, bukan main lagi buat huru-hara.


kedudukan setakat hari ini

ishk ishk ishk....bola tu kan bulat. tendang sana, ia golek ke sana. tendang sini, ia golek ke sini. kalah menang adat bertanding. tapi ingat! pasukan kuat tak semestinya menang...

go ManU go!!

teman setia

holla all

selama saya menghilangkan, EYA ada menemani tau. tidak kira siang atau malam, EYA tetap setia bersama. macam orang kuning plak. I will follow you...

sebab EYA baik menemankan saya ke mana sahaja, saya hantar EYA buat 'routine check-up'. mana tahu EYA dalam diam ada sakit. alhamdullillah, EYA sihat walafiat. masih gagah untuk menemani saya ke mana sahaja tidak kira siang atau malam, panas atau hujan.

as bonus, saya hantar EYA ke 'spa'. dah lama EYA tak dibelai, diwangikan. gembira sangat EYA bila diberi kesempatan ke 'spa'. sekali sekala EYA dimanjakan apa salahnya. betul tak rakan²?


ramainya yang mandikan EYA

kawan² nak tahu tak? EYA dah ada kawan baru tau. nampak EYA mesra saja dengan kawan baru dia. nama kawan baru EYA, IVee. kawan baru EYA selalu juga temankan saya (owner IVee termasuk dalam pakej menemankan saya tau). ihiksss... gembira sangatlah bila EYA boleh get along dengan IVee.


kawan baik EYA tengah di-makeup

cuti nanti nak jalan² ngan IVee... ceh! padahal nak jalan² dengan owner IVee. ekekekeke

kemanakah dikau menghilang???

hai hai (sambil lambai² tangan, feeling diva kononnya)

hello sweetie

apa khabar? sudah makan? how's life? today shud be better than yesterday. betul tak?

miss me? tertanya² kemana saya menghilang sampaikan my lovely blog terabai bersawang tak ber'hapdet'? saya ada saja. monitor dalam diam saja my lovely blog ini. mencari idea juga actually. tapi, macam mana idea nak datang kalau dalam fikiran asyik terkenangkan tanaman, ternakan & ikan²??? ihikssss you know what i mean rite?

saya tammo cerita panjang² untuk entry ini. my sweetie tunggu next, next, next entry okie. saya 'hapdet' semua aktiviti saya selama menghilang.

takut hangpa tak lalu nak baca plak nanti :p~

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009