Tercipta Untukku by Ungu

hye peeps!

saya nak share satu lagu yang pada mulanya saya amat tidak suka. adalah sebab² peribadi yang tidak boleh saya kongsikan di sini. eceh

tapikan, sekarang saya sudah suka sangat pada lagu ini. so meaningful. aduh..lirik ia amat romantis. suddenly, im being too jiwang. hahaha

jom kita layan video dia. sambil tu, tengok lirik di bawah sana yer. baru ada feel.


Menatap indahnya senyuman diwajahmu
Membuat ku terdiam dan terpaku
Mengerti akan hadirnya cinta terindah
Saat kau peluk mesra tubuhku

Banyak kata
Yang tak mampu ku ungkapkan
Kepada dirimu

[chorus]
Aku ingin engkau slalu
Hadir dan temani aku
Disetiap langkah
Yang meyakiniku
Kau tercipta untukku
Sepanjang hidupku

Aku ingin engkau slalu
Hadir dan temani aku
Disetiap langkah
Yang meyakiniku
Kau tercipta untukku

Meski waktu akan mampu
Memanggil seluruh ragaku
Ku ingin kau tau
Ku slalu milikmu
Yang mencintaimu
Sepanjang hidupku

Aku ingin engkau slalu
Hadir dan temani aku
Disetiap langkah
Yang meyakiniku
Kau tercipta untukku

Meski waktu akan mampu
Memanggil seluruh ragaku
Ku ingin kau tau
Ku slalu milikmu
Yang mencintaimu

saya tunggu orang tersayang nyanyikan lagu ini untuk saya. boleh tak???

Amir Yusof

hello dearie...

siapa yang suka baby or budak kecik? sila angkat kaki & tangan anda sekarang juga!!! yer yer, saya amat sukakan kanak². tambah² jika kanak² itu or baby itu amat tembam. geramnya. rasa nak gigit².

haaaa entry ini khas untuk anak dak_ker. salah seorang geng borak.cari.com. penyandang jawatan Naib Presiden untuk kelab generasi. wah! beliau kelak akan menjadi laki² pertama join borak.cari.com. SYABAS!

khas untuk tatapan aunty² di borak.cari.com, dipersembahkan picca comel Amir Yusof




kawan², takmo melawat dak_ker ke? Arissa nak jumpa penolong dia neh. ihikssss

ketagihan saya makin menjadi²

good morning sweetie...

apa khabar hari ini? sudah bersarapan? saya sihat² saja. off-day di rumah, jadinya saya lewat bersarapan. seperti biasalah. ihikssss hari ini kena pantas sebab saya sudah mahu masuk rumah baru. yea yea.... dekat dengan mr. X

sorry tiba² saya menghilang. seperti dimaklumkan, broadband saya telah diculik! saya berjaya mengambil ia semula semalam. fuh! fuh! penat tau. ambil di Kuantan. hahaha no lah! ayah saya pinjam selama dia berkursus di Shah Alam. kemudian, terlanjur saya pulang ke Kuantan Ahad lalu, saya ambil terus broadband saya di sana. 1 week tanpa broadband...huwaaaaaaaaa sedih tau! bukan sedih apa, sangap tak boleh nak oNLine. ihiksss

ok ok. tutup cerita itu. saya mahu bercerita tentang ketagihan saya yang makin menjadi². setiap hari, saya pasti menjenguk tanaman, ternakan & ikan² saya. jika tidak, ikan² mati kebuluran. tanaman mati kering. rugi la saya....

l
ladang sayur, buah, bunga & ternakan saya



aquarium ikan² saya



ikan² belaan saya

saya amat gigih kerana menyahut seruan kerajaan Malaysia. kawan² bila lagi? best wooooo game ini. praktis dulu sebelum implement. erk, boleh pakaikah teori saya ini?

ada tak ubat untuk hilangkan ketagihan ini????

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009