benjo. yummie!

hi cutie!!!

sambil buat entry ini, saya mengunyah. tetiba berasa teringin nak makan. lagi pun, seharian saya tada makan apa². yang buka selera saya adalah benjo!


sedap sangat² benjo ini. bukan kerana saya kelaparan menyebabkan ia sedap. tapi kerana bahan² yang digunakan. amat kreatif owner kedai burger ini mempelbagaikan rasa burger² yang dia jual. tabik spring la kat dia. toink! toink!


tengok². mayonis dia banyak. yang warna brown² tu if tak silap, black pepper sauce. masa goreng telur tu pun, dia letak sikit serbuk lada hitam. yummie sangat²!!!

siapa yang stay kat PA ni pasti tahu kedai ni. dari jauh liplap² lampu kelip² dia yang warna merah tu. ihikssss

ada burger arnab special tau!

generasi pelapis Borak.Cari.com

hollaaaaaa

selain blogging, saya juga berforum. alaaa saya selalu masuk board Borak saja. pelbagai cerita kami kongsi bersama. dari zaman single mingle sampailah berpasangan, seterusnya bertunang, berkahwin & menjadi seorang ibu. sekarang ni semua tengah berebut² melahirkan generasi pelapis untuk Borak. hehehe

yang menjuarai takhta adalah Arissa! big clap to her mommy. pasni Arissa jadi presiden. betul² mewarisi bakat mommy dia. janganlah dia notty macam mommy dia.


Rissa yang 65% ikut muka ayah + 35% muka mommy


mommy yang dah rabak mata sejak ada Rissa


aksi Rissa dikala jaga & tidur

naib presiden disandang oleh lelaki. anak dak_ker. apa khabar dia sekarang yer? masih tada nama lagi. tunggu ibu dia update.

siapa akan memegang jawatan setiausaha, naib setiausaha, bendahari, etc...

I Finally Found Someone by Bryan Adams & Barbra Streisand

I finally found someone
It knocks me of my feet
I finally found the one
That makes me feel complete
It started over coffee
We started out as friends
It is funny how from simple things
The best things begin
This time is different
It is all because of you
It is better than it has ever been
Because we can talk it through
My favorite line
I wish I can call you sometime
It is all you have to say
To take my breath away

This is it
Oh I finally found someone
Someone to share my life
I finally found the one
To be with every night
Because whatever I do
It is just got to be you
My life has just began
I finally found someone

Did I keep you waiting
I did not mind
I apologize
Baby that is fine
I will wait forever
Just to know you are mine
I love your hair
Are you sure it looks right
I love what you wear
Isn't it too tight
You are exceptional
I cannot wait for the rest of my life

This is it
Oh I finally found someone
Someone to share my life
I finally found the one
To be with every night
Because whatever I do
It is just got to be youe
My life has just began
I finally found someone

And whatever I do
It just got to be you
My life has just began
I finally found someone


hahaha
jiwangkah saya? tidak!!!! saya suka sangat dengan lagu ini. meaningful sangat². saya cuba mencari video sebenar lagu ini. tapi tak ketemu langsung.

kawan² dah jumpa someone tak??? saya? insyaALLAH akan berjumpa......

saya ketagihan!!!

morning sweetie!!!

miss me? ouh...terharu sungguh. saya juga. rindu bangat sama my lovely blog & juga kawan². lama tidak bercerita di sini.

kenapa saya menyepi hampir 2weeks? tidak, tidak! saya bukan mahu berhenti berblogging. tidak pernah terfikir langsung untuk berhenti blogging. sebab saya terlalu sayangkan my lovely blog ini. sebenarnya saya terlalu banyak hal yang perlu diselesaikan. sampai terabai my lovely blog.

okie, saya cuba cover segala cerita semasa saya menyepi yer. i'll try my best!! (chait, speaking London plak). ada banyak sampai saya tidak tahu nak cerita yang mana satu.

betul...saya sudah ketagihan. bukan ketagihan pada perkara yang tidak sihat. saya ketagihan "berladang". hahaha orang tua² kata, "berbudi pada tanah". eceh! saya berbudi pada tanah tapi secara maya. aci tak?

iyer benar, saya ketagih ber"Farm Ville". ini gara² Mr.X (gelaran yang diberikan oleh mdm. Tieka) yang menghasut saya. sila salahkan dia yer kawan² kerana menjebakkan saya dalam aktiviti ini.

entry pertama setelah menyepi mengenai Farm Ville. best gak main game ini. kena gigih berusaha. ihiksss... kita tunggu entry seterusnya yer. saya kena jenguk ladang ni. nanti mati kesemua tumbuhan saya.

macam mana saya nak bagi makan pada binatang ternakan saya yer???

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009