Project Alpha: redmummy.com Ep 6


last video for today.
wait for episode 7

Project Alpha: redmummy.com Ep 5

rakan², kita teruskan lagi sesi menonton Project Alpha my idol. sambil² minum petang (ponteng dari buat kerja ke)
hehehe


life Sis ReD as mommy. garang tau mommy yang vogue ini!

Project Alpha: redmummy.com Ep 4

mari kita sambung menonton online TV show ini.


euwww....makan cacing yang masih hidup. yucksss!!!!! kalau saya, harus muntah 10hari 10malam. tak sanggup walau orang letak 10mil depan saya. saya tidak sanggup!!!!!

tips dr Sis ReD: have your own style of writing & punctuality is very important

beg LV itu amat mengancam okeh!

The Show by Lenka

hello sweetie

hari ini, mari kita layan satu lagu yang comey jek. ekekek siapa suka lagu ini??? (sila angkat kaki & tangan).


I'm just a little bit caught in the middle
Life is a maze and love is a riddle
I don't know where to go
I can't do it alone (I've tried) and I don't know why

Slow it down make it stop or else my heart is going to pop
Cuz it's too much
Yeah, it's a lot to be something I'm not
I'm a fool out of love
Cuz I just can't get enough

[chorus]
I'm just a little bit caught in the middle
Life is a maze and love is a riddle
I don't know where to go
I can't do it alone (I've tried) and I don't know why
I am just a little girl lost in the moment
I'm so scared but don't show it
I can't figure it out
It's bringing me down
I know I've got to let it go
And just enjoy the show

The sun is hot in the sky
Just like a giant spotlight
The people follow the sign and synchronize in time
It's a joke nobody knows
They're got a ticket to that show....Yeah

[chorus]

comey sangat² lagu ini. singer dia pun cute je. menenangkan lagu ini. serius!!

[++ dress merah dia cute ++]

Project Alpha: redmummy.com Ep 3


please sebut betul² nama Sirman itu okie! mahu tahu sejarah asal-usul nama itu??? klik sini yer.

btw, hubby Sis ReD amatlah supportive. rasanya, kalau takde Sirman, mungkin Sis ReD tak berada di kedudukan sekarang.

ouh yer, saya bukan mahu memuji² atau mengagung²kan Sis ReD yer kawan². saya hanya mahu berkongsi dengan kawan² idola saya dalam dunia blogging ini sahaja. tak salahkan???

Project Alpha: redmummy.com Ep 2

actually, ada 7 top blogger dari Malaysia yang terlibat dalam Project Alpha Season 1 ini. setakat ini, baru 3 blogger yang sudah/tengah ditayangkan. Sis ReD ini blogger ketiga yang sedang ditayangkan.


see, serba-serbi merah!!! saya pula pinkylicious. (haish, nak gak menyelit pasal diri sendiri, hihihi)

Project Alpha: redmummy.com Ep 1

hi all

hari ini kan, saya nak kenalkan rakan² semua dengan idola saya berblogging ini. yang menggalakkan saya berblogging pada mula² dulu, seorang kawan. ouh...itu saya cerita kemudian yer.

www.redmummy.com

yer! saya rasa ramai kenal dengan Diva Merah ini. macam saya katakan sebelum ini, saya amat kagum & salute cara Sis ReD menguruskan masa beliau sebagai seorang pekerja, isteri, ibu & blogger. kita yang biasa² ini pun berasa amatlah tidak cukup 24 jam yang ada, tapi tidak pada
Sis ReD

sekarang ini, dikalangan blogger, pastinya tahu berkenaan Project Alpha. ia 'Online TV show' yang mengisahkan tentang kehidupan seseorang top blogger dalam Malaysia. ini baru Season1 & mana tahu, next season will be yours???? main sponsored, Adidas Action 3.
(deodarant Adidas best! ada kaler pink tau)

ok ok. cukuplah saya membebel.
mari saya pertontonkan kepada rakan², rutin kehidupan seorang wanita yang bergelar RedMummy


tips dr Sis ReD: work hard & have own personality

perlukan pandangan & pendapat

kawan², saya perlukan pandangan & pendapat. erk, bukan sama makna ke both word???. pagi² lagi saya mengerah rakan² berkongsi pendapat. hehehe

patut tak saya menukar atau mengubah rupa bentuk my lovely blog??


rupa bentuk blog saya buat masa ini

adakah apa² perubahan atau penambahan atau penambahbaikan rupa bentuk blog kesayangan saya yang perlu dilakukan? mari kita kongsi idea.

saya sendiri bercadang nak ubah tapi no idea. hehehe

counting d day: 7 days to go

morning cutie


kawan² semua!!! ada lagi seminggu saja. dah fikirkan hadiah untuk saya tak? hahaha (tak malu punya orang).

saya bergurau saja. bila saya ingat² semula, boleh kata tiap tahun saya akan 'counting down' tarikh lahir saya. tahun lepas, masuk saja 12AM, saya akan hantar SMS kepada rakan² rapat saya. tiada sebab. hanya suka². hehehe

ouh yer! satu lagi wish yang mungkin tak tercapai.

[1]
Celebrate birthday sama family. kami berdinner bersama². mesti happy kan?? takde hadiah pun takpe janji family ingat birthday aku & celebrate

tak tercapai TAPI bersebab tau. yang pertama sekali, hari lahir saya tahun ini jatuh pada hari bekerja. so how to celebrate together? yang kedua, parent saya duduk di Kuantan. paling dekat dengan saya, Kak Ngah. Abang pun jauh, Ipoh. Adeq pula di asrama. takkan kerana birthday saya, mereka perlu cuti & celebrate it. betul tak?

saya tada kisah. as long as they remember that date. tak pernah lagi mereka lupa untuk wish saya.

jom! jom! kita mula bekerja.

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009