Hey Ladies by Rossa

i like this song! i like! i like!!

eeh...sorry. going crazy a while. hahaha...

hi sweetie...

another song which with motivational lyric (aci ke kata cam tu?). suitable for all girl out there. enjoy it!!


Sudah ku bilang jangan terlalu yakin
Mulut lelaki banyak juga tak jujur
Bila sakit hati wanita bisanya nangis

Sudah ku bilang jangan terlalu cinta
Kalau patah hati siapa mau nolong
Seperti langit dan matahari tak bersatu lagi

Hey ladies jangan mau di bilang lemah
Kita juga bisa menipu dan menduakan
Bila wanita sudah beraksi dunia hancur

Hey ladies sekarang cinta pakai otak
Jangan mau rugi hati juga rugi waktu
Bila dia merayumu ingat semuanya bohong

Memanglah tak semua laki-laki busuk
Namun ladies tetaplah harus waspada
Semogalah kita semua akhirnya
Mendapatkan cinta yang tulus

Sudah ku bilang jangan terlalu yakin
Mulut lelaki banyak juga tak jujur
Bila sakit hati wanita bisanya nangis

[++ she's so cute in the dress ++]

special Syawal: Adeq

hye sweetie,

terlambat pula saya sediakan entry special Syawal terakhir ini. sorry Adeq, Along lepas demam terlupa & takde mood nak edit picca. ok all, presenting my younger sister, Adeq.


she's my younger sister & still studying at Pekan. next year is tough year for her. study smart Adeq, I know you can do it. one more advise Adeq. jangan² layan sangat peminat Adeq yang ramai tu tau

picca salam Adeq wif Ayah sama ngan picca Abang salam Mak

of course she still get duit raya. the amount just same with others, right Adeq? ekekekekek


laju sangat, tak sempat snap pic salam Mak

almost 2 weeks tak jumpa Adeq. since she was studying in boarding school, she's can't easily going home. but, we can come to her school during weekend to meet her.

miss Adeq already!

mood raya lagi

morning sweetie,

kawan² banyak dapat jemputan open house tak? saya tiada. mungkin ada tapi saya ter'miss'. hehe maaf iyer kepada yang cuba menghubungi tapi tak dapat. maaf juga kepada yang menjemput tetapi saya tidak hadir. maafkan saya...

cepat saja masa berlalu. sudah 16 Syawal. tiba² teringatkan budak tecik. mesti banyak duit raya dia tahun ini. hahaha kenapa Along pula sibuk² pasal duit raya dia??.

no lah. saya rindu kat dia sebenarnya. Makteh kata, dia dah pandai meniarap selepas berkali² berusaha. bagus budak tecik ini, tak tahu erti putus asa. hehehe

saya mahu kawan² rasakan juga kerinduan saya pada dia. jom, jom. kita mencuci mata dengan ragam budak tecik pada 1 Syawal yang lalu.


yang lain breakfast tapi dia tidur pula



bluweeekkkk!! nak make-up pun tak senang



selepas touch-up



tukar baju pula. baju kurung pertamaku



haish, rosaklah rambutku

seronok sangat layan budak tecik. minggu ni harus saya terjah dia di rumah
hehehe

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009