jangan ucap selamat tinggal

hello cutie,

berasa cepat masa berlalu. hari Ahad dah nak habis!!! esok Isnin. hari bekerja. huwaaaaaaaaa tammo kerja! tammo hari Isnin!!!

mulai esok, banyak perkara saya kena selesaikan. hujung minggu nanti ada perkara besar berlaku dalam hidup saya. tunggulah yer, nanti saya ceritakan. sabar & setialah, eceh!

ok lah, saya harus tidur sekarang. sebelum itu, maafkan saya untuk segala salah silap yang saya sedar atau tidak selama kita kenal.


[++ hutang picca banyak lagi ni ++]

counting d day: new perfume

evening sweetie,

macam mana weekend rakan²? melepak sahaja atau keluar berpoya²? saya? ada aktiviti menarik semalam & hari ini hanya lepak di rumah. basuh baju, kemas bilik & seperti biasa, blogging!! (tak boleh tinggal dah aktiviti ini)

in previous entry, saya katakan mahu menyemak semula wish yang telah tercapai. yer yer... siapa yang perasan, baru 2 wish saya yang tercapai. EA wallet & new perfume.


Issey Miyake - L'eau d'Issey

wish new perfume ini baru saja tercapai. sehari sebelum Raya. ala² macam perfume Rayalah ni. thanks a lot kepada Cayang77 kerana post perfume ini secara pantas & cekap. saya amat suka bau ini. sometime smell like fresh rose.

selepas ini apa pula yer???

counting d day: semak semula

hello sweetie...


mulai hari ini, saya akan membuat entry khas ini. khas untuk diri sendiri yang lebih tepatnya. hehehe sila jangan kata saya syok sendiri yer

rakan² nampak tak di"side-bar" saya?? alaa...yang senarai panjang² itu. haish! dalam kotak "My Lifetime Wishlist" itu.


haaaa...nampak pun!! ianya adalah ringkasan dari ini & ini.

langkah pertama, saya mahu menyemak semula senarai wish saya untuk tahun ini. setakat mana pencapaian saya. apa lagi yang perlu saya buat untuk capai segala wish saya ini. segala yang tercapai, sudah saya strikeoutkan. saya akan membuat entry review tentang ia nanti. ihikssss

yang pentingnya, mana yang belum tercapai itu. aduh!!! help me, help me. gimme me more idea how to fulfill all my wish.

Saat Terakhir by ST 12

hello reader,

have you heard about this band? ST 12. They are Indonesian band. I was searching here & there & found out this nice song, nice lyric as well. this song created last year...quite long & seriously, never heard it in any Malaysian radio. maybe no promo at Malaysia.

it's ok then. let's listen to this song. for me, it's really nice. so touching okeh
enjoy it!

Tak pernah terpikir olehku
Tak sedikitpun ku bayangkan
Kau akan pergi tinggalkan ku sendiri

Begitu sulit kubayangkan
Begitu sakit ku rasakan
Kau akan pergi tinggalkan ku sendiri

Di bawah batu nisan kini
Kau tlah sandarkan
Kasih sayang kamu begitu dalam
Sungguh ku tak sanggup
Ini terjadi karna ku sangat cinta

# Inilah saat terakhirku melihat kamu
Jatuh air mataku menangis pilu
Hanya mampu ucapkan
Selamat jalan kasih

## Satu jam saja ku telah bisa cintai kamu,kamu,kamu dihatiku
Namun bagiku melupakanmu butuh waktuku seumur hidup
Satu jam saja ku telah bisa sayangi kamu.... dihatiku
Namun bagiku melupakanmu butuh waktuku seumur hidup
di nanti ku……

ulang : #
## 2x

hoooo....wouwooo...

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009