Pakai Buang by Stacy



Kenapa bah kau berubah...kenapa bah (2x)

Hello...kenapa kau tak jawab telefon
Dah berlepuh jari menekan nombor sama
Lepas berkali kali ku cuba

Ku sangka kau betul...betul jatuh cinta
Bodoh sungguh untuk terus percaya
Habis madu sepah dibuang sahaja

Ref:
Cinta ku bukannya jenis pakai buang
Biar lah lebih dari sehari
Apakah kau sangka ku cinta segera
Sakitnya hati dipermain

Cinta ku bukannya jenis pakai buang
Tidak mungkin hanya sementara
Apakah kau sangka ku cinta segera
Bayangkanlah apa ku rasa

Kenapa bah kau berubah...kenapa bah (2x)

Baru saja kenal
Kau muncul semula
Mengatakan kau sudah berubah
Pujuk rayu sampaikan runtuh ke lutut

Hampir-hampir ku mengalah
Untuk memberi kita peluang kedua
Tapi kini ku lebih arif
Untuk percaya janji lelaki... yeaah yeaahh

Ref:
Cinta ku bukannya jenis pakai buang
Biar lah lebih dari sehari
Apakah kau sangka ku cinta segera
Sakitnya hati dipermain

Cinta ku bukannya jenis pakai buang
Tidak mungkin hanya sementara
Apakah kau sangka ku cinta segera
Bayangkanlah apa ku rasa

Kenapa bah kau berubah...kenapa bah.. (4x)
Jangan..jangan...jangan permainkan

[++ cinta saya bukan untuk dipakai buang okeh ++]

gotcha

hye semua

saya tengah busy sangat sebenarnya. kena siapkan pending task cepat². pastu kena briefing mengenai course mgmt module plak. banyaknya kerja mau buat!!! rasa tak cukup 24jam ni. walau busy, saya tetap nak buat posting baru ini. maaf la yer kepada sesiapa yang terkena

ouh well, lately ni saya agak rimas ngan komen² di chatbox saya. so annoying!! memula cam biasa², pastu cam saja nak menimbulkan kemarahan. chop! saya ingin bertanya satu soalan. adakah saya pernah mengganggu gugat hidup anda???

tiada apalah buat saya. here is one IP Address which i already detect the location. ada yang berasa seolah terkantoikah??? PSYCHO!!


menamakan diri sebagai ayu



this is the location



trace the IP address from someone's email


so, rakan² saya boleh menafsirkan ini bukan????

p/s: sorry utk kualiti gambar yang kurang. nanti saya upgrade ekkk

pomander

hye sweetie

saya ada mendapat pertanyaan dari rakan² blogger & Internet's surfer mengenai pomander ball. menjadi kegilaan juga ya pomander ini. iyalah, di Lovely Lace agak mahal, walau bersaiz kecil.

kebanyakan yang bertanya adalah bride to be. okey lah. untuk menjadikan majlis rakan² sempurna & mengikut seperti yang diimpikan, dirancang...saya telah memutuskan untuk menyewakan pomander ball saya itu.


2 pomander. mirror kecik² yang gantung tu pun boleh disewa juga

buat sementara waktu, pomander saya berwarna pink+putih, 2 unit sahaja & bersaiz sederhana besar. oleh kerana saya mempunyai hobi baru, home-deco, saya bercadang untuk menambah koleksi pomander saya sebagai hiasan rumah saya.

jika sesiapa yang berminat, sila emel ke relyza1410@gmail.com untuk sebarang pertanyaan lanjut. untung², saya boleh menambah kenalan baru. sambil menyelam minum air. kehkehkeh

amat gembira jika dapat membuat orang lain gembira & senang hati

nite @ SS2 Murni

hye readers

how are you? im pretty sure at this time, while im blogging, u all had a sweet sleep. me??? really tired but still cant sleep. must updating my lovely blog first before close my eyes. hehehe

since im staying at Bukit Jalil, almost every nite, my officemate & I had dinner together. "jalan-jalan cari makan". on Wednesday, we went to SS2 Murni. nice but the services a little bit slow. know what, my buddy damn hungry that time & getting angry. hehehe sorry Joseph for the bad services there. felt guilty...


four of us


while waiting for our food & drink, damn long, we're just chatting & laughing. there was JOKER among us. let guess who?? hehehe


the powerpuff girl


Atiqah & i also learned 1 tamil word. 'vilakku'. it's mean lamp. that the only tamil word that i can remember since the sound of the word same as Melaka.


dunno who is he staring at


ouh well, next to our table, there was a guy with blue shirt. he's so cute. hahaha am i rite Atiqah, Banu? girls' talk only.


I Love U & U Love Me drink. u shud try this


we're really had our wonderful nite that nite. really enjoyed the dinner with them.

quote from Joseph "kurang ajar, jumpa lagi"
plsss dont get mad to me

sleep time. gud nite everyone.
tata

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009