Precious Time :: Belated Birthday

hye semua...
salam petang rabu

panas sungguh bdr Kuantan hari ini. bestnya jika ada aircond sekarang ini. boleh berguling² atas katil sambil layan blog & YM. ouh, tak lupa juha pakcik google. bila sudah kesejukan, saya masuk berguling² bawah comforter. bestnya!!!!!!!!!!!!!!

saya mahu sambung mood berjiwang saya. isnin lalu saya 'ngedit' bersama incik TUNANG. pastilah selepas incik TUNANG habis waktu bekerja.


brown walnut untuk incik TUNANG. so yummie!!


saya cuba merancang sebuah kejutan. hihihi tiada menjadilah. memang telah dimaklumkan kepada incik TUNANG untuk menyambut birthday 2.6 selepas enamDOTenam. terima kasih incik TUNANG kerana memahami.

memusing² mencari tempat strategik untuk memotong kek sambil makan & berbual riang. akhirnya, kami ke McDonald bersebelahan Ikea.


acara memotong kek sambil dinner ini


sebelum pulang, kami sambung berbual di luar. sambil menangkap picca² kami berdua. kami tiada kisah pandangan orang. kerana kami amat bahagia.


incik & miss TUNANG


bila kita nak ngedit lagi ekkkk???

Precious Time :: Bagan Lalang

morning all

apa khabar? sudah breakfast? sila breakfast untuk memberi tenaga kepada anda bekerja hari ini. amat penting yer breakfast. sila jangan abaikan pesanan ini.

ok. cukup pesanan pagi ini. saya amat punya masa yang banyak. sebolehnya setiap jam mahu meng'hapdet' blog. setiap rasa hati ingin dicerita pada blog kesayangan saya.

rasa hati sekarang adalah amat bahagia. rakan² pasti amat tahu sebab musabab saya berasa bahagia. syuh... diam² aje yer. simpan dalam hati.

last weekend, saya bersama incik TUNANG menghabiskan masa together-gether sebelum saya pulang ke Kuantan. kami bersiar² di tepi pantai. pantai Bagan Lalang.


mana satu tapak kaki saya???sayang selalu

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009