color combination

aku amat chentakan pink & juga putih. ouh...amat menyenangkan hati bila memandang barang² berwarna pink & amat tenang bila melihat putih. mendamaikan!!

dalam pada aku berkira² untuk memilih kombinasi warna yg lain dari kebiasaan, aku terjumpa satu website & amat menyukai kombinasi warna yg ada. banyak pilihan warna yg ada. akan tetapi, hanya 2 kombinasi warna yg betul² mencuit hati aku. ahaksss


yg ini untuk June nanti. boleh tak Mak, Ayah??



yg ini untuk December nanti. pilihan mr. KAMU

apa pandangan rakan²???

berkenalan dgn The Coffee Bean & Tea Leaf

hye semua
lama sangat tak ber'hapdet' blog ni kan. hehe anor amat pemalas sekarang. ngak tahu kenapa...

rakan² nak tahu sesuatu tak? hehehe... setiap hari jumaat adalah hari aku ber-JAVACHIP! yerp yerp... amat jatuh chenta pd JAVACHIP. almost every jumaat aku akan bertandang ke Starbuck & ber-JAVA di sana. sengsorang pun tidak apa² asalkan tekak & perut aku menerima JAVA. amat melampaukah aku??

akan tetapi, mr. KAMU tidak beberapa menyukai Starbuck. mr. KAMU amat menchentai Coffee Bean & Tea Leaf. oleh kerana mr. KAMU ingin aku menduakan Starbuck, mr. KAMU telah membelanjakan aku Coffee Ice Blended® Drinks - Black Forest Cherries/Chocolate Covered Espresso Beans. fuhh!!~~ amat panjang bukan namanya??


yg rendah itu untuk mr. KAMU & yg tinggi itu untuk aku

pertama kali mencuba meminum ice blended di Coffee Bean. kami berdua-duaan di Coffee Bean KLCC. jangan tersalah anggap oke. kami hanya berdua tetapi amat ramai orang disekeliling kami. ihiksss


mr. KAMU yg ajar membungkus minuman² itu

cubaan mr. KAMU tidak berjaya. aku tetap setia kpd Starbuck!!! mr. KAMU, jom kita ber-JAVACHIP jumaat ini...

EYA masuk OT

hye all

lately ni, cuaca amat tak menentu bukan? ada hari yg akan hujan sentiasa, ada hari yg panas di pagi hari then hujan di petang hari. ada pulak tu, bgn tido aje dah hujan, pastu panas. ada juga yg hujan dr pagi then amat gloomy sepanjang hari. seperti hari ini laaa. matahari amat penyegan untuk tunjukkan diri. ouh...amat rindu pd matahari...

cuaca yg gloomy ni amat memberi efek pd aku okeh. yup! amat sangat kerana emosi aku amat tidak menentu sekarang. hrmmmm sedih la. aku bertegang urat (urat ke??) dgn mr. KAMU. salah aku juga sebab tidak meluahkan sepenuhnya rasa hati & keserabutan fikiran aku pd mr. KAMU. mr. KAMU amat bersalah anggap dengan perubahan emosi & mood aku hari ini. im so sorry sayang...stop! stop! jgn bercerita perihal rumahtangga anda di sini. hehehe

ouh ye...kesedihan aku last week. more specific, last thursday. EYA terpaksa mendapatkan rawatan. emergency treatment tau. amat sedih! teramat sedih! EYA 'sakit' masa kat Uptown Damansara. temp. tinggi gila & at same time aircond not functioning. OMG! baru aku teringat yg aku dah lama tak cek air EYA. im so sorry EYA, very² sorry.


kesan minyak & air radiator EYA yg bocor

nasib baik aku bersama mr. KAMU masa tu. tiada la berasa amat gelabah & risau kerana mr. KAMU uruskan segala sehingga EYA selamat tiba ke OT di Batu Caves. ouh ya...aku amat recommend OT di Batu Caves ini. OT ini amat cermat & teliti membuat kerja² penyembuhan EYA. EYA amat sihat setelah dirawat. i luv EYA!!! sila hubungi saya jika ingin mendapatkan rawatan di OT Batu Caves ini. ahaksss


nampak menitik air radiator & minyak EYA



EYA dah tak berdaya nak bergerak sendiri

EYA dah sihat kembali. total semua rawatan termasuk towing RM750. amacam rakan², agak murah bukan???

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009