her name is Hagumi

Hagumi ooo Hagumi

pelik ke? hehehe jangan laaa kepelikan. itulah nama pinky lappy aku. HAGUMI. Julia yg berikan nama itu. amat cute bukan?


inilah rupa anime Hagumi



my new baby. her name is HAGUMI

semenjak ada HAGUMI, dengan penuh bersenang-lenang aku berOnLine. ouh ya..case utk HAGUMI juga aku dah beli. seluruh Lowyatt aku pusing mencari sehingga jumpa yg ini.


HAGUMI's case

harga pun boleh tahan sebab SA tu bagi diskaun. amat puas hati bila dapat apa yg aku inginkan. tapi ada satu lg tak cukup. aku nak beli cover HAGUMI. cam selimut HAGUMI la. before aku simpan dalam case dia tu.ihiksss....

Tagged by Honey & Julia

hye all!!
apa khabar semua? sudah lunch? jgn lupa makan yer...especially miss Julia. kalau jatuh sakit nanti kan susah. camne nak jaga kedai? madam masliza, makan ubat tau. takut melarat pula demam tu... pd yg lain² juga, sila menjaga kesihatan anda...

ouh ya, pagi ini aku berasa amat malas untuk bangun. loceng HK amat gigih membuat riuh dipagi hari. dengan harapan berjaya membangunkan aku dr tidur. yer...anda telah berjaya!


terima kasih kerana amanah dgn tanggungjawab anda

pagi ini sampai lewat kat office. hehehe...aku dah keluar awal okeh. jalan sesak kat area construction tu. benci sungguh! dah la ada lori besar². tiap kali lalu sebelah lori...aku akan jerit² bersama EYA. tatot!!!! tp lori² pagi ini semua sopan & amat menghormati kereta² kecil seperti EYA. hehe...

ouh ye...aku telah ditag oleh teman² baru aku. Honey & Julia. my birthday wish list. ahakssss...hopefully ada yg tercapai la...


Make a list of what you want on your birthday
The list should be 10 numbers
Post the image of this award to your posting
Give it to 10 frens of yours



My Birthday Wishlist

[1]
Celebrate birthday sama family. kami berdinner bersama². mesti happy kan?? takde hadiah pun takpe janji family ingat birthday aku & celebrate

[2]
Yang ini macam susah je nak tercapai birthday tahun ini...hehehe...aku nak celebrate ngan My Prince. candle light dinner & dpt special give from him. aiyoh! Prince tammo kuar istana lg laaaa

[3]
Celebrate sama kawan². mesti besh kalau kawan² boleh buatkan suprise birthday party kat tepi pantai/tasik. buat masa sunset. so nice!!! yg penting kena ada aiskrim cake ye...i tak suka sponge cake. wahahahhaa demanding!

[4]
Nak dapat hadiah banyak² dr semua orang yg mengenali aku. so nice kalau mampu menambahkan koleksi Hello Kitty, polkadots & pinky² aku yg sedia ada.kehkehkeh

[5]
Nak digital camera Sony-Cybershot color pink itu. model DSC-T77. anyone can give me as my birthday present???

[6]
Best gak kalau dapat celebrate birthday kat tempat tinggi & lapang,kan? wow!! My Prince blh buat camtu tak????

[7]
part ni sedih sikit....aku nak sambut birthday sebagai kekasih, sebagai seorang tunang, sebagai seorang isteri & sebagai seorang mummy. adeh...so touching!

[8]
Nak sihat sentiasa, bahagia + happy sokmo & diberkati + dirahmatiNYA. semestinya juga aku harap, aku dipanjangkan umur supaya aku berkesempatan membalas jasa Mak & Ayah.

[9]
anyone boleh tak hadiahkan aku handbag Coach?? sila pilih design yg muda mudi yer. plsssssss

[10]
nak snow-ball / snow-globe yg cute & sweet banyak². dah ada banyak, nak susun dalam almari kaca. then letak kat hall. mesti chantek.....


plsss noted my birthday :: 14 Oct 1983


Awak kena tag!!!

[1] dD
[2] Sis ZieYLa
[3] PuTeRi DiaNa
[4] bHa
[5] Sis BimBo
[6] Sis MaiRa
[7] Sis VouGe
[8] Sis uMMisHa
[9] HaRiF
[10] sesiapa shj yg membaca entry ini

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009