lepaking @ NZ Garden

best betul bila datang mood & idea utk "hapdet" blog ini. haaa dD. kan aku dah kata. berdentum2 aku posting. baca jgn tak baca kehkehkeh

aktiviti shopping last monday diakhiri ngan melepak d NZ Garden. sape penah lepak sana??? sila angkat tangan anda!!!


hanya kami bertiga pun oke untuk meroyan tau

yer yer...tempat baru itu. dekat ngan KLCC. sebelah menara public bank itu. dekat juga dgn Zouk. opsss!! but it's really awesome! mmg chantek view sana dikala malam. amat best tertarik d bomb!!

momok????

haaaaaaaaaaaaaaaaaa
pasti terkejut ngan title entry aku ini kan? hehehe jgn suprise sgt. bukan nak cerita ttg momok tau...tp tentang momoe stuffs


sangat suka beg ini

yeah! inilah momoe aku. aku target beg lain tp bila masuk momoe OU tu, aku sambar design ini. hrmmm mayb next time aku sambar momoe yg aku target itu. dan aku dgn suka suki memanggil outlet itu, MOMOK!!! hakhakhak

opsss! sowi guys. skrg ni memang tgh mood shopping gila2. so, blog pun penuh ngan ceritera shopping aku. bukan nak riak, bukan nak menunjuk tau. just share my happiness...

eeh...sukati aku la kan. inikan blog aku!

pinky curtain

hai everyone..
apa khabar? hihihi sudah tido yer? takpe2. nanti bila dah bangun tido, jgn lupa baca entry ni yek...


pink + a bit dots + buttons = chantek!!

cuba lihat langsir baru itu. amat chomey + chantek kan? yeah... aku amat suka pink dan dots2. ada plak big button utk hang curtain tu. cute!!

ouh yerp! i know, i know. my new curtains ni bukan kategori polkadots. but, aku still suka sbb it's look very nice. especially bila malam. sooooooo chantek!!

sangat senang hati bila menonton TV

aku amat senang hati bila Mak & Ayah sangat suka curtain ini. hehehe... nanti kami nak buat untuk rumah Kuantan. pasti cantik & ceria rumah sana nanti. langsir raya untuk tahun ini
best! best! best!

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009