OMG!! im really shopaholic [part 2]

hye hye hye....

masih ada mood meng"hapdet". so, aku teruskan aktiviti aku hari ni. berdigiscrapping + meng"hapdet" blog. yeah! aku sgt suka hati....

continue to part 2 plak. ada sebab ia jd part 2. sebab apa ekkk???
jeng jeng jeng

sebabnya..... these stuffs aku beli masa gi Pavilion on Monday. kali ni, syaQ pun join kami.sian syaQ. ikut je kerenah aku yg suka masuk segala kedai yg jual cute2 stuffs tu. i love HK & pink so much la syaQ. btw....thx buddy 4 ur patient & understanding. dD mmg dah faham karenah aku sesangat. ihikssss


hitam pilihan dD. purple pilihan syaQ. thx guys!

inilah yg aku cari2 dr Nose kat OU. dah nasib orang berkaki kecil + cumey. size takde. kehkehkeh... nasib SA kat OU tu baik. tlg cek ngan outlet Nose yg lain. outlet mana ada size aku. ahaksss! at last, kat Pavilion gak yg ada. yippie!!!

ouh ya.. actually aku mencari pip toe yg kaler hitam itu. sekali, yg purple pun aku rembat. totally out of mind!!! so, aku dah cover for 2 month shoes.

nx month no need to buy new shoe dear....

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009