OMG!! im really shopaholic

hye all
dalam pd aku kerajinan mengemas rumah, aku curi2 meng'hapdet' blog. kerajinan aku weekend ini berada ditahap maksima. yeah!! keep it up girl

cakap ttg weekend, since dis weekend aku rajin. so, pe jd pd weekend2 aku yg lalu, kan? takmo cite yg dah lama berlalu. aku nak cite ttg weekend lepas, yg ada cuti 3 hari sebab maulidur Rasul.

what im doing during dat long weekend? guess what.... aku SHOPPING!!!! kehkehkeh...am i mad? maybe kot sebab dah lama tak bershopping mcm tu. from top to toe aku borong. lengkap!

ouh ya...aku bershopping ngan dD, ma best buddy. dr ikano ke the curve ke cineleisure ke ikea & lastly ke OU. kami mmg gila! tiap kedai kami masuk walau tak beli. sampaikan tiny thing pun kami tgk...

ouh....
kamu semua jgn pk bukan2. tiny thing yg aku maksudkan of course cute stuffs. even reben pun aku usha as long as it is polkadots!!! for sure kedai yg ada jual HK aku masuk. grrrrrr geram sungguh tgk menda2 pinky neh. rasa nak sambar semua


new tops from padini concept store @ Ikano Power Centre



polkadots sleeveless from pull & bear @ One Utama



more new tops & polkadots from Zara @ One Utama


oh no! slow plak internet aku hari ni. so, picca yg lain aku akan update later...
sowi!!!

rindu nya!!!

morning!
saturday morning... yea yea..

aku happy sebab parent & adik beradik lain blk sini today. dah lama tak gather 1 family. if tak silap, last sekali masa mak ayah balik dr langkawi. mak bwk balik bbbyyyykkkkkk chocolate!!

yeah...aku rindu bangat sama mereka. aku tgh mengira masa mereka sampai sini. Abang mungkin yg pertama sampai nanti sebab dia kata nak gerak dr Ipoh pagi ni. parent & Adeq mungkin petang kot sebab singgah kampung, ada kenduri kahwin. aku je malas pegi...hihihi...mak jgn marah ekkk...along penat laaaa

oh ya! dalam pd aku rindu kat family aku, aku notice yg aku rindukan gak teman2 kat Cari.com. haaaa... kat Fav Blog yg ada list Cari. tu ler teman2 aku. teman2 satu misi, satu harapan! ahakssss....

guys...really miss u. i'll be back sooner. no mood + lots of work lately + tired

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009