Java Chip Frappuccino Blended Coffee

hye all...
lama rasa tak jenguk2 & hapdet blog kesayangan ni. takde la bz pun tp ntah...no mood + idea. walhal, rajin aje aku meng'edit' segala pix masa berehat2 d umah...

haaaa...last friday aku berasa teringin sgt nak ice blended. teringin starbuck. hahaha!!! yer yer... dlm org dok kempen boikot tu, boikot ini...aku plak teringin. camne nak wat. dah tekak nak yg tu gak...takkan aku nak tahan plak. tak baik tau penaya diri sendiri. hehehe

aku story pd sahabat aku yg vogue, dD. dia cadangkan aku java chip. ceh...mentang2 masa study, ada kelas java. sampe ke minuman pun kena amik java gak. mmg penuh dalaman aku ngan java neh...

so dD, thx for ur suggestion dear...


suasana d starbuck Giant Kota Damansara & Java Chip Frappuccino Blended Coffee


sedap bangat java chip frappuccino ini. try la nnt ye rakan2. ceh...sempat plak promo...
eeh...
ada tak makanan yg dinamakan dgn java???

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009