Gold Wedges from Vincci

yeah...im very very very happy now!!!

aku tersangat gumbira last weekend. sebab??? ihikssss sebabnya wish list aku utk 2009 mula tercapai. first of all of cos EYA cayunk. then, collection of shoe. aku start ngan membeli wedges dr Vincci. gold wedges!!!



aku try2 masa g KLCC ngan dD lepas gi kenduri umah Haily. thx to dD sebab pilihkan yg seswai utk aku. tp aku tak beli masa tu. aku beli kat OU hari ahad tu. hahaha...

tak sabar nak bergemerlapan dgn gold wedges itu

Selamat Pengantin Baru Zul & Haily

morning all!!!

yeah! semalam aku berdigiscrapping lg. kali ni meng'edit' pix kawan aku yg baru menempuh gerbang perkahwinan.

Hailly & Zul
kedua-duanya kawan aku masa kat KPM Kuantan. tak sangka jodoh mereka berdua. hehehe moga bahagia hingga hujung nyawa. cepat2 ada baby tau...



meriah majlis tu. aku ada arr jupe kwn2 lama. Meni, Yati, Izzah, Lina, Nana, Miza, Eno & Wanchai ada datang gak. ada sorang lg... room-mate aku & student DIA tp so sowie beb... aku terlupa plak nama ko. jenuh aku ingat ni. riuh rendah bila sesekali berjumpakan. hehehe



[++ tahun ni tahun aku memenuhi undangan kahwin rakan2 ++]

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009