'baby' saya nama EYA

selamat pagi semua...

ramai sangat yg speculate ttg 'baby' dan hari sabtu yg aku tungu2 last week. sampai wish aku congratulation sebab dah nak bertunang. hahaha... korang silap laa... untuk hentikan spekulasi korang, ni aku tepek 'baby' aku...


nama saya EYA


inilah pix 'baby' aku. ni aku snap masa aku & parent aku nak amik dia dr 'kurungan' dia sabtu lalu. kami tgh check 'baby' time ni before bawa balik rumah. sekarang 'baby' ada kat kuantan ngan ayah.

AJA ayah aku pakai laaaa hehehe

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009