Laguku Untukmu by Meet Uncle Hussain

best song for AJL23. wah! aku tak sangka sungguh sebab aku expect lagu Sampai Syurga yg menang. go for indi band! makin maju angpa skrg ni. rm25k beb...

Tiada bintang
Dapat menerangkan hati yang telah dicelah
Bagaiku lumpuh tak mampu berdiri
Aku tetap begini
Takkan berubah kerna aku tetap aku
Dan lalu rindumu bukanlah aku

[chorus)]

Guna hati, akal dan fikiranmu
Berbeza
Kau dan juga aku
Dua hati yang tak mungkin bersatu

Apakah aku
Hanya boneka yang sering engkau mainkan
Yang dikawal oleh jari-jarimu
Ku punya hati dan perasaan
Pernahkah engkau fikirkan
Cukup cukuplah oh cukuplah

[ulang chorus]

Tak faham tak tahan
Sabarku tak tertahan
Melayan sikapmu perawan
Berbeza-berbeza
Kau dan aku berbeza
Kita memang tak serupa
Bebaskan bebaskan
Ku ingin dilepaskan
Kita tidak sehaluan
Cukuplah sudahlah
Sampai di sini saja
Hubungan kita berdua
Hoa... hoa... hoa...

[++ aku suka lirik kat last paragraph tu ++]

dinner from giant

hye sume
hari minggu yg agak penat

yerp! aku kepenatan sebab mengemas rumah. ni pun curi2 update blog sementara tunggu mesin kain. mesin kain + update blog + tgk AJL. haaaa... aku teka lagu faizal tahir menang kali ni. korang agak2 sape ekkk???

btw, petang td aku kuar ke Giant Shah Alam. ramainya orang. parking pun susah nak dapat. jauh plak tu. penat aku jalan tau. nasib tak hujan. if ujan, susah la saya...


dinner aku utk malam ni


ni yg aku makan utk malam ni sambil tgk AJL. hikhikhik cubaan untuk mengawal selera makan aku gak sebenarnya. okie tak? kamu semua dinner apa malam ni???

Analysis Moment

morning all

happy sungguh aku semalam. 'baby' dah ada kat rumah. pukul 2.30pm, ayah bawa balik 'baby' ke rumah. aku tak sempat lagi nak belek2 'baby' sebab 'baby' sekarang dlm 'analysis moment' ngan ayah for 1week. ayah pun cam suka je ngan 'baby'. mana2 nak bawa 'baby' je.

lepas 'analysis moment', insyaALLAH 'baby' akan berada bawah jagaan aku. aku jaga 'baby' elok2 supaya sentiasa sihat. nanti aku update pix 'baby' yg aku amik semalam...

'baby' pepagi ni dah dibawa ke kuantan huhuhuhu

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009