soalan cepumas

sejuk nya malam ni. tadi tak de pun hujan. bagus arr sejuk kan. pasni dah nak masuk musim panas. ewah... cam dok oversea plak... hihihi

dah 2hari aku balik lambat. 1 je task tp form nye terlalu banyak yg kena buat. pening kepala aku. selama ni pening wat asg/pojek/test/kuiz/exam, tapi ni pening ia lain sebab melibatkan client & orang lain. yang penting, pening ia melibatkan duet!!! wahahaha... tapi best gak sebab banyak menda baru aku dapat...

haaa...sejak dua menjak aku bekerjaya ni, pasti 1 soalan ni akan orang tanya kat aku.

"Bila nak kahwin?"


hadoi!! soalan cepumas a.k.a agak bahaya tu. kenapa kena tanya camtu ekkkk? jawab gini, orang kata gitu. jawab gitu, orang kata gini. so???

certain time, aku jawab main2 je. depends pd orang yg bertanya gak. ada yg aku jawab jujur aje. takde jodoh lagi. in fact, aku tak pikir pun lagi. banyak menda aku nak capai & kalau boleh, biarlah aku stabil dulu.

kenapa, bila dah abis study, dah kerja...soalan tu yang akan ditanya????


muka tgh pikir macam2

counting down

hye all...

hari yg amat bz. tp aku sempat g update sket blog neh ngan entry baru. sebab mengantuk sgt neh. form masih byk tak siap. takut nye!!!

at same time, tak sabar tunggu 'baby' kuar. aku mengira masa je sekarang ni. hehehe...


adik beradik aku yg aku sayang gile!!

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009