keputusan game pagi ini

hello peeps

semangat kebolaan saya tiba² ada & kerajinan untuk meng'hapdet' keputusan perlawanan yang baru tamat sekejap tadi pun datang dengan relanya. serius! saya kebosanan di tempat kerja sebenarnya. mahu tahu time waktu entry ini dibuat?


jam di dinding office saya. cuba teka yang mana selalunya saya tengok?

nanti saya cerita mengenai kerja baru saya okeh! mari kita lihat keputusan perlawanan yang baru tamat pagi tadi.


team siapa yang menang sila angkat tangan

pastinya, kedudukan & point setiap team juga berubah. saya rasa tak banyak yang berubah kecuali point setiap team saja.


yang kat atas tu jangan yakin sangat
huhuhuhu

dan jadual perlawanan seterusnya. sila siap sedia yer...


saya tetap setia pada ManU. hehehe go ManU go!!

2 Comments:

+ r3d lollip0p + said...

ngee!! sis minat M u ek? aiyakk.. 'enemy' la kiter neh.. Chelsea! go! go!

♥♥relyza♥♥ said...

erk....
kita enemy utk EPL aje
time lain kita lovely sista! kan kan

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009