2009 Collection

hi sweetie,

dari analisis saya, wish yang ini agak tercapai. mana tidaknya, setiap kali gaji, pasti ada membeli. haish!! pantang jumpa yang berkenan, memang terus sambar. tambah² kalau hang out ngan dD. dari menemankan dia bershopping, saya yang memborong tau. selalu sangat macam tu. kadang² tu, dia tak shopping pape pun. saya yang lebih². hahaha

collection saya yang pertama sekali. taraaaaaaaaaaaaaa! all the picca unedited due to my laziness. hahaha


from Vincci. beli end of January 09 with my first salary. yehuuuuuuuu



both beli masa hang out with dD & SyaQ at Pavilion


beli masa shopping Raya & sementara tunggu dD kat Maju Junction. dD, ko ingat tak?


yang paling latest. ada kisah disebalik kasut ini


adeh! saya tak jumpa picca yang lain. nanti yer...akan bersambung!

agak², tahun 2010 nanti, akan bertambah ke koleksi saya??? payah nak jawab tu

3 Comments:

StudioV said...

yuishhh..giler arrrr i adore!!!!!!!! yang last tuhhhhhhhhh tlgggggggggggggg

StudioV said...

studi v is me yaaa...suezen~_~

♥♥relyza♥♥ said...

studioV,
nape tukar id neh?
u want d last one?
ihikssss
size sama tak???

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009