benjo. yummie!

hi cutie!!!

sambil buat entry ini, saya mengunyah. tetiba berasa teringin nak makan. lagi pun, seharian saya tada makan apa². yang buka selera saya adalah benjo!


sedap sangat² benjo ini. bukan kerana saya kelaparan menyebabkan ia sedap. tapi kerana bahan² yang digunakan. amat kreatif owner kedai burger ini mempelbagaikan rasa burger² yang dia jual. tabik spring la kat dia. toink! toink!


tengok². mayonis dia banyak. yang warna brown² tu if tak silap, black pepper sauce. masa goreng telur tu pun, dia letak sikit serbuk lada hitam. yummie sangat²!!!

siapa yang stay kat PA ni pasti tahu kedai ni. dari jauh liplap² lampu kelip² dia yang warna merah tu. ihikssss

ada burger arnab special tau!

2 Comments:

nizaa said...

mangg aiii...sodap tu!!!!!!!!!!!!!

♥♥relyza♥♥ said...

nizaa...
memang sodap. nak ke???

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009