perlukan pandangan & pendapat

kawan², saya perlukan pandangan & pendapat. erk, bukan sama makna ke both word???. pagi² lagi saya mengerah rakan² berkongsi pendapat. hehehe

patut tak saya menukar atau mengubah rupa bentuk my lovely blog??


rupa bentuk blog saya buat masa ini

adakah apa² perubahan atau penambahan atau penambahbaikan rupa bentuk blog kesayangan saya yang perlu dilakukan? mari kita kongsi idea.

saya sendiri bercadang nak ubah tapi no idea. hehehe

3 Comments:

suezensuzanna said...

ubah..perubahan itu perlu kengkadang:)

♥♥relyza♥♥ said...

yer! background tetap pinky2
ekekee

Afra Yuri said...

perlu ubah sekarang! haha kidding. dah la same kan wallpaper blog kite hehe. kite pon nak tuka sebenarnye layout nnti. nak letak sndri punye, jadi xde la same ngan org laen lg ;)

btw, mcm mane nak maen click2 iklan ni?

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009