Nur Kasih

hai sweetie...

before I'm continue my writing, I wanna say a lots of thanks to all my sweetie for your invocation. I'm getting better tonight. so, I'm back to my lovely blog. thanks so much. muah muah muah!!!

sebagai meraikan kesihatan yang makin pulih, (eceh), tepat jam 9pm, saya menanti dengan penuh sabar depan TV. tunggu apa lagi jika bukan drama Nur Kasih. (1week drama ni off sebab Raya tau).

episod kali ini menarik kerana Nur & Adam dah berbaik. (bertahun² tu menunggu rasmikan malam pertama, ekekekek). Aidil pun dah nak kahwin dengan Aleya. best²!


flashback picca mereka semasa dinikahkan

part menyampah tu, si Sara. aduh!! annoying gila betul watak tu. (big clap to her because berjaya bawa watak itu dengan jayanya sampai buat orang seperti saya emo & menyampah pada Sara, hihihi). saya kena stand-by arr mentally & physically after this sebab episod selepas ini lebih banyak scene² annoying dari Sara tu. grrrrrrrrrrrrrr!


see, see, tgk muka dia saja dah rasa grrrrrrr kan kan

apa² pun, drama ini best sangat². banyak nasihat, banyak pengajaran. janganlah layan saja cerita tanpa ambil iktibar cerita itu. yang baik kita ikut, yang tak elok kita jadikan panduan supaya kita tak terbabas dari landasan sebenar.

yang baik dari Allah, yang buruk dari saya yang kekurangan...
tata

0 Comments:

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009