mood raya lagi

morning sweetie,

kawan² banyak dapat jemputan open house tak? saya tiada. mungkin ada tapi saya ter'miss'. hehe maaf iyer kepada yang cuba menghubungi tapi tak dapat. maaf juga kepada yang menjemput tetapi saya tidak hadir. maafkan saya...

cepat saja masa berlalu. sudah 16 Syawal. tiba² teringatkan budak tecik. mesti banyak duit raya dia tahun ini. hahaha kenapa Along pula sibuk² pasal duit raya dia??.

no lah. saya rindu kat dia sebenarnya. Makteh kata, dia dah pandai meniarap selepas berkali² berusaha. bagus budak tecik ini, tak tahu erti putus asa. hehehe

saya mahu kawan² rasakan juga kerinduan saya pada dia. jom, jom. kita mencuci mata dengan ragam budak tecik pada 1 Syawal yang lalu.


yang lain breakfast tapi dia tidur pula



bluweeekkkk!! nak make-up pun tak senang



selepas touch-up



tukar baju pula. baju kurung pertamaku



haish, rosaklah rambutku

seronok sangat layan budak tecik. minggu ni harus saya terjah dia di rumah
hehehe

0 Comments:

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009