kongsi rahsia

morning all

maaf sangat² kerana blog sunyi sepi seharian semalam. jangan marahkan saya yer. sakit saya datang lagi malam Selasa lalu. sobbbssss...sobbbssss...sobbbssss...


picca taken from here

kali ini, saya mengalami kepeningan tahap memusing, berasa mual nak muntah tapi tak muntah, kegigilan tahap tak mampu berdiri & kepeluhan tahap memercik. siapa boleh mengdianogsis simptom² ini? adakah kerana saya lewat makan pada hari itu? adakah tekanan darah saya very low? adakah kandungan gula saya tinggi? adakah kerana saya kurang rehat? haish...banyak sangat adakah.

okie, kita tutup cerita sakit saya itu. biarkan doktor mengkaji & menganalisa. aci tak? hehehe

mahu tahu rahsia tak? NAK. amboi! laju saja kalau nak bergosip. ishk..ishk..ishk.. tak baik tau. gosip secara berhemah tada apa. betul tak Bang Nara??? ihiksss

begini, seorang teman berkongsikan dengan saya rahsia dalam perhubungan. mungkin ianya rahsia biasa pada sesetengah orang atau kawan² sudah tahu. takpe². sharing is caring. remember that.


taken from here

si teman hanya memberi 3 rahsia. nampak sikit kan? yang sikit inilah yang kurang dipraktikkan dalam perhubungan. agree tak?

[1] jangan mengungkit
[2] jangan mengongkong
[3] SABAR (saya dah ingat!)

kena bersiap pergi kerja. catch you later
tata

¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤ © 2009